Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/4 iron man Mark xlii deluxe version & normal version

ilove12inch 發表於 3-7-2016 10:27 PM
題外話,1/4 越來越越多,版主有無意思開個壇叫「18”人偶」?

依家寄生在12”論壇有時想搵番舊post都花 ...

那豈不是也要開1/9?
好彩對1/4無乜興趣
呢隻真心正...:70:大大大出血
2樓第3張圖唔係已經睇到個mask脫得喇咩
btw頭先去左睇實物,隻配色又好似唔係太吸引,
反而43好似仲正d, 得閒再去睇多次先
ericluk 發表於 4-7-2016 08:43 PM
反而43好似仲正d, 得 ...

我都有同樣感覺。

..........
ericluk 發表於 4-7-2016 08:43 PM
反而43好似仲正d, 得 ...

我去睇都係無一下中毒個感覺
可能佢揭左面罩又呆企, 整個戰損爆地可能仲吸引
最想ht搞搞電方面的問題,隻隻都十九幾粒電真是入到扯🔥,呢隻堅正,會是我第一隻1�4。真是搞搞d電佢,話曬是世界級龍頭品牌。
starkit 發表於 5-7-2016 02:32 AM
最想ht搞搞電方面的問題,隻隻都十九幾粒電真是入到扯🔥,呢隻堅正,會是我第一隻1�4。真是搞搞d電 ...

其實以1/4既size, 放3A電供全身都應該可以做到.
1/4 43 同 1/4 42 係兩種不同感覺。

chankb 發表於 5-7-2016 02:38 AM
其實以1/4既size, 放3A電供全身都應該可以做到.

不是他能不能,衹是他肯不肯。間公司做到咁大千祈唔好故步自封否則只會變成無缐電視般不思長進的企業,現在是時侯進化,改善現有不足之處,令到這玩具變成完美藝術品般精彩,玩具狂熱萬歲,香港之光萬歲、候活萬歲

以上純粹九up.主要是我想開燈但又晤想入咁多電又開幾個制。最好入4粒電芯然後一個制開曬d燈
[quote]starkit
改善入電就唔該HT順便改埋開關掣,每次開燈都要開蓋閂蓋,仲煩過入電!美觀係好重要,但user friendly都好緊要㗎。上次黑武士個開關掣俾人笑咗好耐,HT請汲取教訓,用心啲設計開關掣啦

人地Sideshow冇掣㗎,用熱感定靜電感應,輕按一下就開到燈,方便又美觀,參考下啦HT
已經有MK43
可能先入為主
今次MK42 冇乜大驚喜係意料中事, 始終同一個模
反而MK 45 有點期望
1/4 系列質素超班,好過1/6好多, 不過上色, 腰比例...
如果俾我從頭揀, 我都會揀MK 43
pc9527 發表於 5-7-2016 11:03 AM
改善入電就唔該HT順便改埋開關掣,每次開燈都要開蓋閂蓋,仲煩過入電!美觀係好重要,但user friendly都好 ...

你條 9 up 王又出金句:"人地 sideshow 冇制架,用熱感"
都講得出?!你去睇下佢地隻 starcraft action figure, 冇制
的嗎?用熱感開燈的嗎?請你快 d 收番你的廢話,不要再
誤導網友!你講野之前有冇做過 research 架?這樣真是
很不付責任!

自己做下research先啦,

Sideshow 熱感開燈 --> https://www.youtube.com/watch?v=vV5-2FkFBzg   at 12:10

"...你講野之前有冇做過 research 架?這樣真是很不付責任!" Lol 完全同意!! :he: