Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/4 iron man Mark xlii deluxe version & normal version

wing1123 發表於 13-3-2017 04:16 PM
師兄,可能手碗Join住啜得太實…我都有咁既情況你陰力大力少少慢慢轉動就得了 ...

唔該你先,其實我都試咗大力轉,但真係唔得,啜得好實
kentoya 發表於 13-3-2017 06:47 PM
唔該你先,其實我都試咗大力轉,但真係唔得,啜得好實

小弟頭先開嚟玩都有喱個問題,又係用盡奶力都扭唔郁,其實因個手腕環有一半斜咗入去,得返半圓位係唔夠比你揸實,所以我將個手腕Ball join拉上去變打橫,然後主要揸實半圓位再借埋Ball join位嘅力一齊慢慢陰力扭,真係扭郁咗,跟住就唔洗再用埋Ball join一齊扭囉,不過千其唔好用晒力喺Ball join道,唔係整斷就仲大鑊,希望ching都得啦~
kikaider 發表於 17-3-2017 12:03 AM
小弟頭先開嚟玩都有喱個問題,又係用盡奶力都扭唔郁,其實因個手腕環有一半斜咗入去,得返半圓位係唔夠比 ...

今日去o左hottoys諗住換, 職員拎我隻42去黑布後面, 等o左一陣出返o黎, 同我講幫我整過, 而家轉到, 我即場試轉, 可以轉到, 不過好實, 之前係出埋奶力都轉唔到, 總好過換隻六神合體返o黎
kentoya 發表於 17-3-2017 12:22 AM
今日去o左hottoys諗住換, 職員拎我隻42去黑布後面, 等o左一陣出返o黎, 同我講幫我整過, 而家轉到, 我即場 ...

我沒有試手腕,已過保養。。。。。希望沒事
kentoya 發表於 17-3-2017 12:22 AM
今日去o左hottoys諗住換, 職員拎我隻42去黑布後面, 等o左一陣出返o黎, 同我講幫我整過, 而家轉到, 我即場 ...

講到換野真係怕怕!全部都係黑布後面進行!佢地成日都話係全新!叫佢地係你面前開過一盒新貨佢地又吳肯!小弟換過幾次!但次次都係咁!有時換返來重好似衰過之前!如果吳太嚴重都吳去再換!起碼手上個隻都係全新!加上佢地D面口都好難睇下
nlhung2005 發表於 17-3-2017 09:42 AM
講到換野真係怕怕!全部都係黑布後面進行!佢地成日都話係全新!叫佢地係你面前開過一盒新貨佢地又吳肯! ...

For 42, I have changed for the mask but the service is good and no defect after check.  You know, I'm a top Quality Checker in TD but really good after changed.  :shy:
想問若我想擺發炮姿勢,即手掌向上屈。係咪要將手腕那個斜cut位,轉到向上,即向上內斜?
mushroom 發表於 26-8-2017 09:44 AM
想問若我想擺發炮姿勢,即手掌向上屈。係咪要將手腕那個斜cut位,轉到向上,即向上內斜? ...

ht唔係有隻90度手比你換咩..
wing1123 發表於 26-8-2017 10:07 AM
ht唔係有隻90度手比你換咩..

我見到有開掌,但唔覺整到90度。

我再試下先,謝謝師兄。