Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/4 iron man Mark xlii deluxe version & normal version

timtim28 發表於 25-2-2017 02:49 PM
套裝入面包唔包所有橙的轉接器?定話要自己再買?

掏掏的不知道,香港賣的包4粒小電池(LR621x3 / LR936 x1),不能替換!
DVD迷 發表於 25-2-2017 09:10 PM
今日先有時間開箱睇

我淨係開個盒,未找到時間慢慢入電
RX-78-02 發表於 26-2-2017 06:49 AM
掏掏的不知道,香港賣的包4粒小電池(LR621x3 / LR936 x1),不能替換!

掏掏同香港也一樣, 跟一個搖控, 4粒小電池(LR621x3 / LR936 x1),不能替換, 但可以唔跟火牛平68蚊人仔
anthonypck 發表於 26-2-2017 01:38 PM
掏掏同香港也一樣, 跟一個搖控, 4粒小電池(LR621x3 / LR936 x1),不能替換, 但可以唔跟火牛平68蚊人仔

咁姐係LR41 LR44都要另外買
timtim28 發表於 25-2-2017 02:49 PM
套裝入面包唔包所有橙的轉接器?定話要自己再買?

掏掏同香港也一樣, 跟一個搖控, 4粒小電池(LR621x3 / LR936 x1),不能替換, 466蚊人仔, 可以唔跟火牛398蚊人仔,  如果我地用作MK42 1/4 就要另外配電 ( LR41x3 / LR44x1 / 再加多1粒LR621 ) , 其實可以用USB轉DC線, 不需要用火牛, 易可以獨立買主機, 和不同類型電28蚊人仔一條, 詳情可參考掏掏網頁
timtim28 發表於 26-2-2017 04:13 PM
咁姐係LR41 LR44都要另外買

係呀, 本身套裝係只供應一隻 HOT TOYS IRON MAN 1/6 用
咁個地台燈係咪要買3A用轉接線
mushroom 發表於 26-2-2017 09:07 AM
我淨係開個盒,未找到時間慢慢入電

我冇試電,因為少玩燈,但希望冇問題,已入櫃中慢慢欣賞用:D

DVD迷 發表於 26-2-2017 08:11 PM
我冇試電,因為少玩燈,但希望冇問題,已入櫃中慢慢欣賞用

你有齊3隻?

.......勁!
timtim28 發表於 26-2-2017 05:10 PM
咁個地台燈係咪要買3A用轉接線

我就將地台燈轉了DC插座, 所以由 SOAP REACTOR 主機個 USB OUT PUT 俾電落地台DC插入供電
anthonypck 發表於 26-2-2017 11:56 PM
我就將地台燈轉了DC插座, 所以由 SOAP REACTOR 主機個 USB OUT PUT 俾電落地台DC插入供電

等我學下你咁改先!thx!師兄
RX-78-02 發表於 26-2-2017 06:38 AM
你問的是一套什麼的價錢?一套SR香港買hkd 5XX(掏掏連運費好似hkd4XX),一個自組電池最平(hkd3)至較貴(hk ...

師兄可以PM係香港邊度買嗎?謝謝

你指的是甚麼在哪裡買?  發表於 28-2-2017 07:14 AM
昨晚幫完ironman入電,今晚入地台。
星期5晚已取, 開盒玩後發現左手手腕不能轉動, 都唔知換唔換好
打電話去SB問過, 唔會淨換手, 會成隻1換1, 最驚換隻六神合體返o黎
kentoya 發表於 13-3-2017 02:14 PM
星期5晚已取, 開盒玩後發現左手手腕不能轉動, 都唔知換唔換好
打電話去SB問過, 唔會淨換手, 會成隻1換1, 最 ...

師兄,可能手碗Join住啜得太實…我都有咁既情況你陰力大力少少慢慢轉動就得了