Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/4 iron man Mark xlii deluxe version & normal version

jcvcheng 發表於 6-2-2017 05:54 PM
可能因為HT遷就戰損換胸甲所致,所以當表現正常板時,就會覺得不自然!換而之,如果HT可以造多兩塊正常&# ...

其實只要塊汞正常胸甲唔好噴戰損已經Ok
官圖只有下方先有少少戰損
但同上方正常甲都無乜違和感
黑 發表於 6-2-2017 06:48 PM

可能又係為了同1比6有區別,只有1比6才有最乾淨的body
iphone6s 發表於 6-2-2017 06:01 PM
出到咁正都有挑剔,不如玩賓周啦。

平心而論,絕對認同這1/4已出得很好,金色也非常出色!
HOT TOYS 依家既QC真係唔掂, 連續兩隻1/4都要換過, MK45壞小腿燈, 依隻仲幣一開箱背脊有膠水印+地台一入電唔洗ON-OFF已經著燈{:1_213:}
anthonypck 發表於 6-2-2017 10:28 PM
HOT TOYS 依家既QC真係唔掂, 連續兩隻1/4都要換過, MK45壞小腿燈, 依隻仲幣一開箱背脊有膠水印+地台一入電 ...

邊有Qc……我個stand都唔著

咁易check都唔知

黑 發表於 6-2-2017 05:48 AM

同意,clean版加了兩條鬍鬚好無里頭
想知道派到幾多號呢?
同樣想知
請問有冇CHING玩地台入電, 一天左右, 有漏餘光 (即是OFF咗開關都有微光) 問題, 上HT換個另一個, 都同一樣擺咗電入電箱約一天就有餘光漏電:45:
anthonypck 發表於 8-2-2017 11:53 PM
請問有冇CHING玩地台入電, 一天左右, 有漏餘光 (即是OFF咗開關都有微光) 問題, 上HT換個另一個, 都同 ...

我果個地台都有呢個問題。不過長開15分鐘後問題自然解決了
stockholder 發表於 8-2-2017 11:57 PM
我果個地台都有呢個問題。不過長開15分鐘後問題自然解決了

你意思係正常開燈15分鐘後, 關燈OFF咗就冇再有漏光現象呀.
我個換果時CHECK得好清楚冇再有漏電餘光, 返屋企入了電試都冇問題, 但擺咗約一日就發現有漏電餘光啦{:1_215:}

Yes for my base  發表於 9-2-2017 01:35 AM
唔知大家有無留意到個閃彈無做到可動?
stockholder 發表於 12-2-2017 11:11 PM
唔知大家有無留意到個閃彈無做到可動?

好心你俾幾千銀就唔好咁高要求啦
一陣又俾人叫你玩奔走架啦
9月單唔知等幾耐

應該都唔會好耐,始終後期訂的沒那麼多,今日派到8/7全日!