Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/4 iron man Mark xlii deluxe version & normal version

正如師兄所說,3千幾蚊買玩具應該係好恐怖,

但係而家唔使4千蚊反而覺得有賺...:he:(點解會咁{:1_375:})

因近年出現多左高質玩具,閒閒地真係2~3千,所以買慣左唔覺貴....:68:(唔好打臉)

現在只係糾結要唔要埋個地台,

好似43咁,個地台無位放...:unhappy:

不過最後都應該買埋:x
DELUXE太靚, 就算$5000我都會訂 {:1_203:}
banknoter 發表於 1-7-2016 07:16 PM
DELUXE太靚, 就算$5000我都會訂

上 SB 睇過,個 gantry base 好正,好 detail, $200 好低 deal! 識訂一定係訂 delux 版!

定力不足的師唔好上去sb睇。因為隻實版無遮擋咁display 出來. 好易中招!頭先我就咁唔覺意埋counter 俾左訂!
1/4暫時HT 仲係好有heart 去做…………正
我貪心d,如果deluxe版跟埋pepper頭就更有驚喜喇
隻金色太正,見都好多人訂
個地台放1/6咪無咁得:he:
個精緻地台再加戰損甲真係好吸引!!!!!
即使已經擁有43, 都唔覺得隻42重覆!!!
但土地加銀彈問題.....真係只可以嚴選....
我依然覺得46係會出1/4的..........
stockholder 發表於 1-7-2016 07:53 PM
定力不足的師唔好上去sb睇。因為隻實版無遮擋咁display 出來. 好易中招!頭先我就咁唔覺意埋counter 俾左訂 ...

講得好,小弟一心只取貨45,排隊時又對咁耐,越睇越正,最後都放低15魚訂左。店員話關節係金屬,耐玩好多。
利申:已有43的1比4。
akiaki 發表於 1-7-2016 10:45 PM
講得好,小弟一心只取貨45,排隊時又對咁耐,越睇越正,最後都放低15魚訂左。店員話關節係金屬,耐玩好多 ...

1/4 的43不是金屬關節?我無入唔清楚?
mushroom 發表於 1-7-2016 11:18 PM
1/4 的43不是金屬關節?我無入唔清楚?

yes, the 1/4 scale 42 and 43 are just the same!
Perfect and wonderful 1/4, that is reason why i pre-order it.
irontuba 發表於 1-7-2016 08:51 PM
個精緻地台再加戰損甲真係好吸引!!!!!
即使已經擁有43, 都唔覺得隻42重覆!!!
但土地加銀彈問題.....真係 ...

好有可能動漫時開訂,就好似上年隻1/4 45
stockholder 發表於 1-7-2016 11:34 PM
好有可能動漫時開訂,就好似上年隻1/4 45

wasnt it already started PO at SB??!!