Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

2littlemoney 發表於 20-9-2016 04:53 PM
吹到上西藏?你點解咁肯肯定佢地吹水呢?

就黎吹上宇宙添,好肯定呀 XD 你懂的
mikecc0322 發表於 20-9-2016 05:30 PM
就黎吹上宇宙添,好肯定呀 XD 你懂的

你咁講我明白哂啦!

明就好喇 XD 別再泥足深陷呀
mikecc0322 發表於 20-9-2016 05:36 PM
明就好喇 XD 別再泥足深陷呀

我唔明喎可否解釋?:handshake:
wiswis 發表於 20-9-2016 09:52 AM
其實小弟都唔太喜歡隻BATMAN太過白銀色,搞到成隻ROBOCOP咁,黑銀其實都接近原著色,其實官圖同大貨係接近 ...

CHING !! Agree !!
nobita16 發表於 20-9-2016 06:47 PM
我唔明喎可否解釋?

特别版是要全數金額預訂的,如只退款$500肯定有更大回響……所以作故仔也要緊慎一點……

hyatt 發表於 20-9-2016 09:11 PM
特别版是要全數金額預訂的,如只退款$500肯定有更大回響……所以作故仔也要緊慎一點……

呢款裝甲batman係收到500訂,唔駛full pay.
wing1123 發表於 20-9-2016 09:28 PM
話人作故仔之前你自己都做好功課...又一城ver.只需比500訂尾數1280...可能師兄有錢鍾意下下比全數

不好意,我弄錯了……
wing1123 發表於 20-9-2016 09:28 PM
話人作故仔之前你自己都做好功課...又一城ver.只需比500訂尾數1280...可能師兄有錢鍾意下下比全數

d 痴線佬講野唔好理佢啦!佢地好多都係吹到去火星架!{:1_200:}
hahahahaha, 睇住2littlemoney大大同wing1123大大扯貓尾
扯左幾版好可愛。係係係,知你退到訂喇,之前2littlemoney
又係話Antman退到訂,你兩個真得閒。咁樣啦,如果我屈
你既就我生仔無C忽,你吹水既就老來陽萎生性病啦,幾公平。
其實呢隻做得唔係差架  , 只不過係早前個電鍍版做得太令人期待 , 實物變相令人失望咁解 , 呢下先最慘...............
出來的效果其實幾令,完全有batman 的感覺,個人覺得收到貨,及某程度上本人覺得比普通版令。貨不對版,和客戶溝通不足的hot toys 的確唔抵幫,希望佢地之後可以做好d 售後及communications 。
mikecc0322 發表於 20-9-2016 11:15 PM
hahahahaha, 睇住2littlemoney大大同wing1123大大扯貓尾
扯左幾版好可愛。係係係,知你退到訂喇,之前2lit ...

你追番我個 post 啦,有埋消委會的電郵。你呢 d 人成日發假誓,真可悲!

http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=247103&extra=page%3D1&page=1

其實特別版先像電影入面
兩條友又扯貓尾 XD 黎黎去去都係呢兩個account, 有消委會電郵我信既,不過你真係無退到訂喎。做咩呀?來扯開話題驚陽萎? XD