Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

我就兩隻armored batman都訂咗,不過應該會放其中一隻
bcn728 發表於 3-4-2016 04:59 PM
呢隻真係昆錢,反正HT見到個勢咁,JL隻batman可能又整多隻乜乜乜特別版  利申:兩隻armored都冇訂

睇完戲反而覺得普通版呃錢D:(
kid. 發表於 3-4-2016 05:39 PM
睇完戲反而覺得普通版呃錢D

普通版佢改咗個嘴我就食現
應該會有連槍戰捐版 xd

仲有Knightmare batman同bat-signal
其實鍍金真係幾好 但太貴:shy:
如果好似套戲咁出埋爛頭盔版,咁就perfect 喇

我兩隻都有訂呀,本身我不太喜愛 BATMAN
但去到展場看見實物就不能不訂,實物太靚啦{:1_221:}
anthonypck 發表於 3-4-2016 10:20 PM
我兩隻都有訂呀,本身我不太喜愛 BATMAN
但去到展場看見實物就不能不訂,實物太靚啦

實物電鍍真係好正?原本想又一城睇 但得番原板, 其實冇相咁膠姐 ching我想問你知唔知仲有邊到現場睇電鍍架
edwardlok1234 發表於 3-4-2016 10:59 PM
實物電鍍真係好正?原本想又一城睇 但得番原板, 其實冇相咁膠姐 ching我想問你知唔知仲有邊到現場睇電鍍架

咁又唔清楚, 25號去又一城都有得睇, 我諗信和20樓會有SHOW出嚟, 你可以上去望下
D:\iPhone Photo\ARMORED BATMAN ( BLACK CHROME VERSION )\IMG_2572
今日去信和20樓居然冇電度個隻睇:die:
頭像被屏蔽
電鍍版應該一早訂完了吧?