Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

呢隻BAT本身好有興趣, 之後出左普通版又無打算入, 到衣家呢個版本又想訂番
不過都係睇左實物先..
同埋可動應該幾差下, 身同腰應該硬直左, 個細咀型又麻麻..雖然個大咀版唔錯
搞到1516...
painting looking quite shine, pre-orderd one set
請教各位大大,其實THE ONE(black chrome version)版同又一城(black chrome version)版有咩分別?? 點解THE ONE排到既特別版(black chrome version)貴多D既??
fruitswai9 發表於 6-3-2016 12:07 PM
請教各位大大,其實THE ONE(black chrome version)版同又一城(black chrome version)版有咩分別?? 點解THE O ...

跟衫唔同…………相信對玩盒ching 會有興趣……可能包裝特別些…………其他一樣
hawker 發表於 6-3-2016 12:24 PM
跟衫唔同…………相信對玩盒ching 會有興趣……可能包裝特別些…………其他一樣

噢~謝謝大大解答^^
想買 COSBABY Armored Batman (Black Chrome Version)
有冇ching 知道返左貨未?
stockholder 發表於 5-3-2016 11:52 PM
反而係呢隻別注版先似電影版本果種效果

終於有C hing 提出呢種睇法。我其實想講好耐,睇Trailer入面Batman 件Armor 真係好反光,特別係佢同S-man喺夜晚打,突然D雷電閃一閃,同埋D雨水打落件甲,Chrome Version 真係比到我呢個感覺!
https://www.youtube.com/watch?v=GqsDwASsGN8
可以睇下呢條片~
roy9042002 發表於 6-3-2016 01:19 PM
想買 COSBABY Armored Batman (Black Chrome Version)
有冇ching 知道返左貨未?

今日去得matt black ,好多野都斷了

Gainax 發表於 6-3-2016 09:07 PM
今日去得matt black ,好多野都斷了

我想買蝙蝠車匙扣同重甲batman匙扣都無~~
希望遲d sb/th會有現貨~
又肥又矮既batman接受唔到!
Erik_Stallone 發表於 6-3-2016 09:39 PM
我想買蝙蝠車匙扣同重甲batman匙扣都無~~
希望遲d sb/th會有現貨~

隻公仔Batmobile, 大細都見唔到 {:1_372:}
Gainax 發表於 6-3-2016 11:44 PM
隻公仔Batmobile, 大細都見唔到

我上次去只買了batman布公仔, 見到大車但無買(因當時拎唔到咁多野), 估唔到咁快無晒...不過個booth擺到4月, 我會等人潸散o左, 先慢慢再去~
如果之前冇排隊訂,又唔係vip
呢隻特別版係咪只可以食炒價:die:
pHil 發表於 6-3-2016 02:52 PM
終於有C hing 提出呢種睇法。我其實想講好耐,睇Trailer入面Batman 件Armor 真係好反光,特別係佢同S-man ...

我又覺得只係因為環境因素令裝甲望落比較暗. 因為我見除了HT之外, 其他玩具公司例如playarts, koto, mezco等, 出的裝甲batman都係灰色裝甲的(連WB自家的DCC都係), 我估無理由全部都用錯色吧. 不過如果figure都做到有反光效果都唔錯~(但依家咁我都OK)