Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

wiswis 發表於 5-3-2016 09:00 PM
點解橫睇惦睇硬係覺得隻黑金別注版好似甩褲咁?正常版又唔係喎?到底咩問題?

可能別注版顏色「令」過普通版,所以突顯同條褲不同,形成似甩褲感覺?!
同底衫撞色,所以呢隻唔好亂用別注色
睇左實物未?

今日睇左實物,,,實物好靚,直頭番唔到轉頭。鍍黑仲似過原色(1:6),,,, 似電影,有光澤
E隻幾時有貨拎?

cbyn 發表於 5-3-2016 10:24 PM
睇左實物未?

今日睇左實物,,,實物好靚,直頭番唔到轉頭。鍍黑仲似過原色(1:6),,,, 似電影,有光澤

I agreed, 實物超正,唯一要彈就真係個地台唔及普通版⋯⋯

呢隻 armored batman 那麼好賣,睇怕遲 d再出合金せ戰損版已是不能幸免! 候活又發達!
Vip已訂∼∼∼∼∼∼
今次個展我覺得做得好差
當時因為要"限量"500隻, 所有人要排隊入Pop up store無可厚非
但當500隻完左, 要入pop up store都仲要排隊
但啲貨辦係哂鋪既範圍入面

即係話, 我淨係想睇啲貨既實物, 唔該請排隊, 仲要好長
skinnycamel 發表於 5-3-2016 10:32 PM
I agreed, 實物超正,唯一要彈就真係個地台唔及普通版⋯⋯

yes.
無錯,,,,

反而之前訂左NORMAL 果只, 現要放了
今次E 只好過黑7好多

黑7成只黑, 表面光滑, 唔夠光打燈真係會成餅野.

E 隻有做戰損, 而且身上有夾其他物料, 很有層次

反而係呢隻別注版先似電影版本果種效果
image.jpg image.jpg
cbyn 發表於 5-3-2016 10:24 PM
睇左實物未?

我都覺,特別版更接近電影,但係始終覺得身型好錯,
本身希望 hottoys 會改,不過而加連特別版都出埋,
想信模具都做好左,死左條心算......
難得我其實好鍾意哩隻 batman
鍾意到吾想擁有一隻吾完美個種缺陷感
hahaha
講真,未出e只特別版,之後果只我已經好滿意。所以好開心,尤奇今次電影,好期待。。。卡通個故事都好吸引
s061424 發表於 6-3-2016 01:38 AM
我都覺,特別版更接近電影,但係始終覺得身型好錯,
本身希望 hottoys 會改,不過而加連特別版都出埋,
...

絕對明白
因我地都係真batman 迷。
係因中意個角色,而收集玩具。

而唔係收集玩具,而地買/批評個角色