Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

damonchanpl 發表於 3-3-2016 09:17 PM
問過SB話會員9號前去必定訂到。你朋友係咪攪錯左?

可能現場班友可能又係臨時工,打過電話問過SB問過會員同vip 3號至9號內都訂到。
vanhelsing 發表於 3-3-2016 09:34 PM
可能現場班友可能又係臨時工,打過電話問過SB問過會員同vip 3號至9號內都訂到。

咁慢慢訂都得啦,唔洗急!

小弟有個問題,請問一下今日去訂既SB會員師兄們,HT職員會用咩核對會員身份,信用卡定身份證?
HT會用身份證核對身份
天蠍座 發表於 3-3-2016 09:28 PM
呢隻真係賣晒,想買都冇,不過會遲d返貨。

咁好賣:@我買時有好多..........................
swhang2009 發表於 3-3-2016 09:42 PM
HT會用身份證核對身份

佢今日無問我睇身份証..............................
vanhelsing 發表於 3-3-2016 09:34 PM

無錯好多係臨記, 在場我仲聽到其中有個員工同另一個員工講解 : "E+ 我地賣緊咩產品, 個隻又係咩特別版 ... 咁樣"
leungwingsum 發表於 3-3-2016 09:40 PM
小弟有個問題,請問一下今日去訂既SB會員師兄們,HT職員會用咩核對會員身份,信用卡定身份證?

入去時淨係出示會員咭
但訂貨時店員就對我張信用咭個名
我覺得實物同黑7事件一樣, 唔係官圖果種色
roy9042002 發表於 4-3-2016 12:22 AM
我覺得實物同黑7事件一樣, 唔係官圖果種色

i think it looks good!

無玩好耐,已經覺得hottoys再無收藏價值
Toruk_Makto 發表於 3-3-2016 07:35 PM
我朋友係今年secret base會員,七點幾去到話限300隻,賣曬...我唔係好明...

secret base member not same as VIP, I think?
實物又ok wor~~~~~~~
bsinsan 發表於 4-3-2016 10:29 AM
secret base member not same as VIP, I think?

兩者都可以3月9日前訂到
非VIP 500 隻賣晒啦?{:1_206:}