Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

今期仲炒限量版,梗有一兩傻仔會用天價,其他做硬蟹了
望完圖又覺得隻色幾靚, 希望現場會有實物望下啦. 價錢都OK, 依家有少少心動, 考慮下再決定訂唔訂. 最大問題反而係唔知呢幾日有無時間去現場睇展覽~
jeffloh 發表於 2-3-2016 11:07 PM
望完圖又覺得隻色幾靚, 希望現場會有實物望下啦. 價錢都OK, 依家有少少心動, 考慮下再決定訂唔訂. 最大問題 ...

深黑,比普通板灰黑有型,
睇左實物再考慮~~~
stockholder 發表於 2-3-2016 06:42 PM
500隻+800隻for VIP? 300隻for :chocoolate

Ching 我如無記錯,VIP有 15XX,SB會員 1000,加現場500,再加 chocoolate唔知有幾多,今次HT 都出唔少貨
kkkso04010 發表於 3-3-2016 12:08 AM
Ching 我如無記錯,VIP有 15XX,SB會員 1000,加現場500,再加 chocoolate唔知有幾多,今次HT 都出唔少貨

印象SB會員上年500個, 今年加到有700個
yahoo已經有人sell緊單...........................:what:
E神 發表於 3-3-2016 12:02 AM
深黑,比普通板灰黑有型,
睇左實物再考慮~~~

深黑真係幾型, 不過依家都係十五十六未必訂.  因為始終已有普通版. 睇下去睇展覽時仲有無興趣, 無就買隻布公仔比仔玩算~~
numan123 發表於 3-3-2016 02:32 AM
yahoo已經有人sell緊單...........................

咁都正常既
如果我係MEMBER又唔要 咁都放上網拍賣啦講真....無理由白費
反而想知佢d tee 大貨幾時出:love:
好食好住, 蝙蝠俠都發了福啊~
打過去SB問過,佢地話只要係VIP或SB member在3號至9號期間去訂就一定訂到
damonchanpl 發表於 3-3-2016 11:16 AM
打過去SB問過,佢地話只要係VIP或SB member在3號至9號期間去訂就一定訂到

我都係得到同樣的回覆, 所以可以慢慢考慮訂唔訂~~ 不過忘了問係full paid定比訂($500?) 派貨時再找埋條尾數?
完全 0 興趣 !!! :x
Now 12:00 仲有60-70籌
有心玩家就泥啦:handshake:
hawker 發表於 3-3-2016 11:54 AM
Now 12:00 仲有60-70籌
有心玩家就泥啦

The one ?