Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] :Chocoolate 1/6 別注版 armored batman 人偶 (black chrome version)

對……………………………………………………
hawker 發表於 3-3-2016 11:56 AM
對……………………………………………………

其實係咪同又一城果一樣 ?                             
ken_bear 發表於 3-3-2016 11:57 AM
其實係咪同又一城果一樣 ?

好像衫唔同…………the one 要俾全數1780
hawker 發表於 3-3-2016 11:58 AM
好像衫唔同…………the one 要俾全數1780

如果公仔一樣 , 咁另外 bid 朱古力件衫算了
ken_bear 發表於 3-3-2016 12:02 PM
如果公仔一樣 , 咁另外 bid 朱古力件衫算了

相信係……………………我都係鐘意佢件了logo
hawker 發表於 3-3-2016 12:05 PM
相信係……………………我都係鐘意佢件了logo

明白......謝謝
五點至去又一城訂

又一城需要排隊拎名額的嘛 ? thx
究竟呢款BATMAN有幾多版本GA!!!?
ken_bear 發表於 3-3-2016 01:14 PM
又一城需要排隊拎名額的嘛 ? thx

又一城係先到先得, 幾點可以開始排隊就唔太清楚. non VIP係7點開始. (我相信500隻 quota 今晚就無晒)

VIP 就9號前去訂就一定有.
VIP 版有冇話幾時有貨 ?
其實今日多吾多南亞人去the one 支持?:x
想問下The one 同Festival Walk 隻Batman 有咩唔同? 係咪好似之前隻Ironman MK7 ? 但係點解後追Chocolate version 黑7 咁X貴
jeffloh 發表於 3-3-2016 01:18 PM
又一城係先到先得, 幾點可以開始排隊就唔太清楚. non VIP係7點開始. (我相信500隻 quota 今晚就無晒)

...

其實想問下究竟要買既話係去又一城定THE ONE??
fruitswai9 發表於 3-3-2016 02:04 PM
其實想問下究竟要買既話係去又一城定THE ONE??

我估the one 依家應該無晒了吧, 人地10點派飛11點開始賣.

figure應該是一樣, 只係件tee唔同. 個人認為non-vip排又一城機會大d. (而且排商場內, 點都舒服d啦)