Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] Captain America 3 --- CIVIL WAR 觀感 !! (含小量劇透)

謝謝分享!非常精彩和有心機!讚!

agree, toybiz 正過孩佬100倍,孩佬越出越差。
avengers2012 發表於 26-4-2016 07:19 PM
agree, toybiz 正過孩佬100倍,孩佬越出越差。

但作為玩具商, 要做孩佬先生存到:Q
edmondphk 發表於 26-4-2016 10:00 PM
但作為玩具商, 要做孩佬先生存到

唔覺得,美國玩公司唔張進先係咁姐
支持師兄貼圖分享:love:{:1_226:}

今日終於睇咗, 個人覺得係三集CAP入面第二好睇, 可能網評讚得太利害, 所而覺得不及CAP 2精彩!!

絕對比AVENGERS 2精彩,比Ironman 2&3 集好看!

Antman & Spiderman 是全片最喜歡的角色!

黑豹唔知點解完全唔討好,有點娘的感覺!

Ironman自從Ironman3起由天才變成蠹才,所有問題都係由佢一人引起,最尾雖然比個理由佢令佢同CAP大戰合理化,但仍然唔覺得佢值得同情,好想 CAP打瓜佢!

最後好多人話有合理交代各人都法案的不同觀點, 但個人就完全唔覺得, 只有 CAP & Ironman比較清浙, 其他人因咩事支持真係一頭霧水........

edmondphk 發表於 26-4-2016 10:00 PM
但作為玩具商, 要做孩佬先生存到

B記一樣生存到。
你話mkt不同,是借口,外銷一樣可以生存。
gumng 發表於 30-4-2016 01:43 AM
今日終於睇咗, 個人覺得係三集CAP入面第二好睇, 可能網評讚得太利害, 所而覺得不及CAP 2精彩!!

...

ca3 前段文戲幾悶,Ironman會因為整死人而內疚不太接受,佢一白向都唔理人感受,冇情情婆媽咗,可能係AOU中了幻覺仍未醒。
BW更加神奇,一直小政府,冇情情又支持。
avengers2012 發表於 30-4-2016 01:00 PM
ca3 前段文戲幾悶,Ironman會因為整死人而內疚不太接受,佢一白向都唔理人感受,冇情情婆媽咗,可 ...

我覺得IM係因為PEPPER走左令佢改變左
sckoko 發表於 30-4-2016 03:08 PM
我覺得IM係因為PEPPER走左令佢改變左

pepper未走AOU既時候tony已經係禍首。
avengers2012 發表於 30-4-2016 01:00 PM
ca3 前段文戲幾悶,Ironman會因為整死人而內疚不太接受,佢一白向都唔理人感受,冇情情婆媽咗,可 ...

同意TONY 內疚有D夾硬來, 如果講CAP 內疚反而更合理!!

BW 因咩是要支持其實交代不足!!

黑豹 --- 有錢仔為父報仇其實係編得幾好, 奈何無講點解普通王子著件衫就可以同CA & WS打成平手?? 造型又不吸引, 拍獨立電影都唔想入場......
一直都有個疑問,WM 咁高跌落黎就癱左,
但IRON MAN1 IM比坦克打到飛落地就乜事都冇(2:32):x
https://www.youtube.com/watch?v=DTqa-NEwUbs
ef8192 發表於 30-4-2016 05:31 PM
一直都有個疑問,WM 咁高跌落黎就癱左,
但IRON MAN1 IM比坦克打到飛落地就乜事都冇(2:32)
https://w ...

唯一理由係wM件甲太重。
黑豹一出場真係好型, 可惜 shf 係限定, 孩佬個隻又炒價
不如隊長比im射中幾下都無野啦!無盾擋重要