Toysdaily 玩具日報

查看: 57632|回復: 131

[劇場創作] Captain America 3 --- CIVIL WAR 觀感 !! (含小量劇透)

今日終於睇咗, 個人覺得係三集CAP入面第二好睇, 可能網評讚得太利害, 所而覺得不及CAP 2精彩!!

絕對比AVENGERS 2精彩,比Ironman 2&3 集好看!

Antman & Spiderman 是全片最喜歡的角色!

黑豹唔知點解完全唔討好,有點娘的感覺!

Ironman自從Ironman3起由天才變成蠹才,所有問題都係由佢一人引起,最尾雖然比個理由佢令佢同CAP大戰合理化,但仍然唔覺得佢值得同情,好想 CAP打瓜佢!

最後好多人話有合理交代各人都法案的不同觀點, 但個人就完全唔覺得, 只有 CAP & Ironman比較清浙, 其他人因咩事支持真係一頭霧水........

:(其實係小弟唔識用PS, 純腦內補完, 請見諒!!:(

謝謝分享!
擺互動真是最難最辛苦
到第四隻開始就好容易失控
師兄好有心機
WMII 孩佬做得唔錯, 可惜就係高shf至少半個頭...
真係玩civil war, 正!
但係antman唔見咗wor。
wilson3a10 發表於 8-9-2015 10:33 PM
WMII 孩佬做得唔錯, 可惜就係高shf至少半個頭...

WMII 孩佬做得唔錯???
我反而覺得好差, IP REPAINT一次就算, 連接地關節都唔加返.........
拳拳到肉。

。。。。。。。。。。。。。
很正的格鬥場面,好精彩。btw, 多謝分享美圖
Antman無落到場既!
師兄好有心機,我睇得好過癮~
正..........{:1_377:}

THX!!  發表於 9-9-2015 10:23 PM
有時真係好想買 set 玩具可以任扭任玩, 唔使錫住晒

好正{:1_377:}連環動作好難擺,師兄真係用左不少心機!內戰箭仔有新裝,幾型!
照常理ironman會win。
龍星丸 發表於 8-9-2015 09:47 PM
謝謝分享!
擺互動真是最難最辛苦
到第四隻開始就好容易失控

THX!! 其實好小兩人以上的動作場面!!

CIVIL WAR MA.................