Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 差點錯過的SHF Injustice Harley Quinn Injustice

無神論者 發表於 17-6-2015 02:00 PM
隻BATMAN我係嫌佢把鉤槍太大枝...
老鍊咁大6點帶出街...

大脾鬆好容易搞,拆大脾出來,係ball joint  位前後各点一滴aa膠,亁了後裝返隻大脾上去就ok, 依家仲緊過shf ironman d 關節。

mafex 斷了頸就冇計了。
lkljason 發表於 17-6-2015 05:22 PM
精英果邊追過幾次都係叫我等等等...........日本果邊安排parts喎!

回覆就真係好快,sent email問佢野 ...

無架啦~ 前後個半月無走雞架啦~ {:1_203:}
仲要就佢個辦公時間去換... 真係o徒氣
ching都係試下自己搞算啦
我都係照住之前d ching既教學做, 其實好易整{:1_377:}
avengers2012 發表於 17-6-2015 06:04 PM
大脾鬆好容易搞,拆大脾出來,係ball joint  位前後各点一滴aa膠,亁了後裝返隻大脾上去就ok ...

斷頸已經自己做手術駁返啦{:1_374:}
大脾位隻batman就放左入柜, 有新貨入柜搞開先再搞lu~:he:
無神論者 發表於 18-6-2015 10:34 AM
斷頸已經自己做手術駁返啦
大脾位隻batman就放左入柜, 有新貨入柜搞開先再搞lu~

{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
avengers2012 發表於 17-6-2015 06:04 PM
大脾鬆好容易搞,拆大脾出來,係ball joint  位前後各点一滴aa膠,亁了後裝返隻大脾上去就ok ...

好似好簡單喎!
{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
今日經過ins見到400忍唔住入咗:$
無神論者 發表於 21-6-2015 06:50 PM
今日經過ins見到400忍唔住入咗

4魚??? 底到爆 , 可以可以PM我邊間鋪??
gumng 發表於 23-6-2015 10:26 AM
4魚??? 底到爆 , 可以可以PM我邊間鋪??

不過係美版黎 (只係差在有張英文WARNING LABEL, D餡完全一樣)
可以去INS 1/F睇下, 果日去見到得一間有
無神論者 發表於 23-6-2015 12:30 PM
不過係美版黎 (只係差在有張英文WARNING LABEL, D餡完全一樣)
可以去INS 1/F睇下, 果日去見到得一間有

一上扶手電梯左手邊細細間果間??
無神論者 發表於 21-6-2015 06:50 PM
今日經過ins見到400忍唔住入咗

我都係,一見就忍唔住即買
gumng 發表於 24-6-2015 12:05 AM
一上扶手電梯左手邊細細間果間??

唔係
要行到入去個"回旋處"個路口位
我又無留間舖個名...
或者如果有其他ching知嘅話麻煩代為解答一下:(
無神論者 發表於 24-6-2015 01:17 AM
唔係
要行到入去個"回旋處"個路口位
我又無留間舖個名...

放工去望望先!!

近升降機嗰面門口放左D玩具出嚟賣,仲有shf龍珠訂張紙貼門口。

小丑女喺門口玻璃窗展示。
taken 發表於 24-6-2015 05:40 PM
近升降機嗰面門口放左D玩具出嚟賣,仲有shf龍珠訂張紙貼門口。

小丑女喺門口玻璃窗 ...

THANKS!! 真係好低, 好想買多隻, 但我最終分散投資 , 訂了比達 & 度拉格斯
gumng 發表於 24-6-2015 10:41 PM
THANKS!! 真係好低, 好想買多隻, 但我最終分散投資 , 訂了比達 & 度拉格斯

enjoy it and snap pics to here.{:1_234:}