Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 差點錯過的SHF Injustice Harley Quinn Injustice

呢隻真係唔錯{:1_377:}

前兩隻插水插得太勁(買一送一,但我正價入):70:,都係等落價先入!
brian_ctw 發表於 9-6-2015 11:01 AM
呢隻真係唔錯

前兩隻插水插得太勁(買一送一,但我正價入),都係等落價先入!

BATMAN + JOKER 我都係正價入, 玩完後真心覺得正,  真係唔明點解跌到半價??
上兩隻插水關係, 搞到市面無咩貨, 呢隻魂限應該難D插水,
taken 發表於 9-6-2015 10:22 AM
Batman同貓女衰喺用料及QC...間廠玩臭自己個名。

如果做好D可以佔一值位,哩家十個有八個人鬧品質 ...

BATMANV2 & JOKER 我覺得都OK!!

我最唔LIKE係架電單車, 訂入仲貴過現價, 而且完全無特別, 五魚我都覺得唔值......

明明有實力同SHF, FIGMA 爭, 可惜用料, QC, 關節鬆散, 搞到MAFEX個名臭哂!!
上次batman小丑無電影上同外型唔係電影版所以吸引力差D,如果改喺明年電影上映

推出會好D。 小丑女係魂限跌價唔會太多見到有就入免得之後四處揾。

M記品質咁已經嚇怕玩家買batman,架車又無特別唔插都難。
哩隻之前出面都仲見到500左右, 哩排已經唔多覺有
本身訂左之後隻超人, hq對我黎講又唔太吸引
哩隻都係隨緣算~:78:
無神論者 發表於 9-6-2015 12:53 PM
哩隻之前出面都仲見到500左右, 哩排已經唔多覺有
本身訂左之後隻超人, hq對我黎講又唔太吸引
哩隻都係隨 ...

超人我無訂到, 又要食貴米......
taken 發表於 9-6-2015 11:52 AM
上次batman小丑無電影上同外型唔係電影版所以吸引力差D,如果改喺明年電影上映

推出會好D。 小丑 ...

MAFEX 係 WIN 真人面相,

電單車冇入,batman & joker 唔差
當時都係因為公佈左呢隻野,令我決定買SHF Batman同Joker咋
brian_ctw 發表於 9-6-2015 11:01 AM
呢隻真係唔錯

前兩隻插水插得太勁(買一送一,但我正價入),都係等落價先入!

同你一樣, 好肉赤, 對DC無太高期待度
價錢也太進取了~~~~~~~~~~~~~~~
wilson3a10 發表於 10-6-2015 02:55 PM
同你一樣, 好肉赤, 對DC無太高期待度

開頭我以為眼花,睇真真係勁肉赤:70:

等超人出,睇下到時有冇一送一先買
gumng 發表於 7-6-2015 06:14 PM
我不是DC迷, 未接觸過隻GAME, 又原價入, 不過都覺得三款都超正!!

題外話: 開倉是否兩隻價錢等如一隻 ...

請問 MK 邊到有一對平過衫魚半呀, thanks!
gumng 發表於 9-6-2015 04:37 PM
超人我無訂到, 又要食貴米......

感覺上超人無hq咁抵玩...
印象中超人係一樣配件都無......:ar:
謝謝分享!
我唔只唔係DC迷
直情唔係美漫迷
不過三隻都高位入
亦覺出得好
在在顯示唔係出得好就會升值的