Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 差點錯過的SHF Injustice Harley Quinn Injustice

無神論者 發表於 16-6-2015 02:27 PM
點會呀...
marvel未上iron man之前咪又係咁
不過hit唔hit得起就要睇dc既造化啦~

DC 搞返好套 BATMAN VS SUPERMAN 先算LA
gumng 發表於 16-6-2015 02:34 PM
DC 搞返好套 BATMAN VS SUPERMAN 先算LA

以上一套man of steel我個人黎講完全無問題架!!
不過有d擔心之後套bvs佢一次過出太多人... 如果到時carry唔到既話
咁成個universe就係咁先...... {:1_222:}

同埋dc既電影同電視好似係唔同universe?
如果係既話就輸蝕左d...
本來想買,但看到現貨batman實在不能接受......故整條LINE放棄..
無神論者 發表於 16-6-2015 02:52 PM
以上一套man of steel我個人黎講完全無問題架!!
不過有d擔心之後套bvs佢一次過出太多人... 如果到時carr ...

上一套man of steel 我睇了一半想走, 打到龍珠咁唔係唔好睇, 但係D人太誇, 打又打得太耐, 完全同BATMAN個世界夾唔到咁!!

好抯心 套 B V S 會一鑊泡!!
lydiamomo0903 發表於 16-6-2015 03:04 PM
本來想買,但看到現貨batman實在不能接受......故整條LINE放棄..

WHY?? BATMAN 都唔係太差.....

http://gumng522.blogspot.hk/2014/11/shf-batman-injustice-version.html

Man of steel我覺得除左主角唔夠靚仔同大隻外都ok, bvs 揾ben做batman就差少少。不過哩D科幻片都係睇特技多唔寄望劇情好。
taken 發表於 16-6-2015 03:44 PM
Man of steel我覺得除左主角唔夠靚仔同大隻外都ok, bvs 揾ben做batman就差少少。不過哩D科幻片都係 ...

係科幻片都係睇特技多唔寄望劇情好!

不過MARVEL果D戲, 我無一套有想走嘅感覺, 差極都無MOS咁大鑊
gumng 發表於 16-6-2015 03:47 PM
係科幻片都係睇特技多唔寄望劇情好!

不過MARVEL果D戲, 我無一套有想走嘅感覺, 差極都無MOS咁大 ...

我覺得DC喺選角時要多D揀選合適,marvel哩方面較好。
隻batman 仲意bandai多過medicom
lydiamomo0903 發表於 16-6-2015 03:04 PM

這batman很好啊:56:
頭雕沒那麼喜歡...:55:
隻BATMAN我係嫌佢把鉤槍太大枝...
老鍊咁大6點帶出街...:cool:

同埋我果隻大脾位好鬆... 可能係個別CAUSE
無神論者 發表於 17-6-2015 02:00 PM
隻BATMAN我係嫌佢把鉤槍太大枝...
老鍊咁大6點帶出街...

我隻shf batman大脾位都比較鬆,但點都好過medicom頸位斷ball joint!

但頭雕我就因為鐘情電影版,所以覺得medicom贏成條街!

利伸我兩隻都買左!
lkljason 發表於 17-6-2015 02:49 PM
我隻shf batman大脾位都比較鬆,但點都好過medicom頸位斷ball joint!

但頭雕我就因為鐘情電影版,所 ...

MEDICOM無可否認造型掂好多
個鐵線披肩仲好正添
但係玩都末玩條頸就已經俾我整斷左果下真係慶過辣雞!:*
無神論者 發表於 17-6-2015 03:36 PM
MEDICOM無可否認造型掂好多
個鐵線披肩仲好正添
但係玩都末玩條頸就已經俾我整斷左果下真係慶過辣雞!

精英果邊追過幾次都係叫我等等等...........日本果邊安排parts喎!

回覆就真係好快,sent email問佢野第二日就主動覆電話比我,但覆極都係同一個答案。