Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 差點錯過的SHF Injustice Harley Quinn Injustice

哩幾個DC shf比較ironman造得較好,小丑女我都係睇左日本玩家報告再入手。

入埋超人笨大應該唔再出DC shf...
龍星丸 發表於 10-6-2015 09:52 PM
謝謝分享!
我唔只唔係DC迷
直情唔係美漫迷

呢3隻DC可能好過SHF AVENGERS 2 果4隻, 等7月出咗就知道.....  
wilson3a10 發表於 10-6-2015 02:55 PM
同你一樣, 好肉赤, 對DC無太高期待度

前兩隻要7魚入,不過堅正。
avengers2012 發表於 11-6-2015 06:48 PM
前兩隻要7魚入,不過堅正。

買個時無可能知趺到咁, 早買早享受無得計:43:
wilson3a10 發表於 11-6-2015 06:51 PM
買個時無可能知趺到咁, 早買早享受無得計

趺到咁, 完全估唔到, 希望SUPERMAN都跌LA, 無咩配件....
gumng 發表於 12-6-2015 03:40 PM
趺到咁, 完全估唔到, 希望SUPERMAN都跌LA, 無咩配件....

魂限跌唔得多無得再販。
頭先喺ins見到有550...
太貴lu~ 留返俾有愛嘅ching:34:
無神論者 發表於 12-6-2015 09:07 PM
頭先喺ins見到有550...
太貴lu~ 留返俾有愛嘅ching

五正入手,一陣開。
gumng 發表於 12-6-2015 03:40 PM

superman跌的機會更低,冇咩人訂,想買平現貨更難。
avengers2012 發表於 14-6-2015 10:44 AM
superman跌的機會更低,冇咩人訂,想買平現貨更難。

yes i agree and i think superman will be last...no more dc shf....   
:handshake::handshake::handshake:
taken 發表於 10-6-2015 11:25 PM
哩幾個DC shf比較ironman造得較好,小丑女我都係睇左日本玩家報告再入手。

入埋超人笨大應該唔再出DC sh ...

好難講, 下年DC有兩套電影, MOVIE 版 BATMAN, SUPERMAN & JOKER 可能會出!!
gumng 發表於 16-6-2015 12:32 PM
好難講, 下年DC有兩套電影, MOVIE 版 BATMAN, SUPERMAN & JOKER 可能會出!!

i think no la, you see people not too like DC....:(
taken 發表於 16-6-2015 01:44 PM
i think no la, you see people not too like DC....

點會呀...
marvel未上iron man之前咪又係咁{:1_203:}
不過hit唔hit得起就要睇dc既造化啦~
taken 發表於 16-6-2015 01:44 PM
i think no la, you see people not too like DC....
DC係電影搞得差, 搞到無咩FANS!! MARVEL 電影, 電視全部可以串連, 吸引力係大好多!!

近排睇返 INJUSTICE 漫畫, 超人角色好吸引, 故事亦有追看性!! 如果SHF出埋其他角色, 一定會入!!