Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 差點錯過的SHF Injustice Harley Quinn Injustice

天生一對,点解電影唔出小丑女架?
avengers2012 發表於 8-6-2015 11:46 AM
天生一對,点解電影唔出小丑女架?

好似下年有一套DC MOVIE有小丑女 , 不過唔係BATMAN系列, 戲名唔清楚 !!
gumng 發表於 7-6-2015 11:41 PM
五魚都仲頂得住, 廿五魚就真係我呢D平民百姓玩唔起了

哦 姐係唔值比得起錢就買  唔值比唔起錢就唱?
killerkat 發表於 8-6-2015 03:04 PM
哦 姐係唔值比得起錢就買  唔值比唔起錢就唱?

廿五同五比, 我真係唔識分師兄所講嘅值唔值!!

不過SHF魂限近五就係正常價, 呢隻比我想像中好,所以我覺得值!!

SHF魂限要廿五, 我之前就未見識過, 同覺得個價唔正常LAW!!

唱唔唱就兩睇, 如果你覺得唔值, 話唔低買,  咁又算唔算唱??

如果算係唱, 咁我真係唱緊隻SHF HB 好貴, 好唔低買LAW!!

gumng 發表於 8-6-2015 02:39 PM
好似下年有一套DC MOVIE有小丑女 , 不過唔係BATMAN系列, 戲名唔清楚 !!

戲名: Suicide Squad, 蝙蝠俠將會喺《Suicide Squad》內現身.

taken 發表於 8-6-2015 03:51 PM
戲名: Suicide Squad, 蝙蝠俠將會喺《Suicide Squad》內現身.

正!有barman?
之前好似話有joker, 冇batman出場,原來有。其實呢套電影講咩?
taken 發表於 8-6-2015 03:51 PM

Suicide Squad 有BATMAN出現???  GOOD!!
呢套戲同BATMAN VS SUPERMAN 有無關係???

gumng 發表於 9-6-2015 12:08 AM
Suicide Squad 有BATMAN出現???  GOOD!!
呢套戲同BATMAN VS SUPERMAN 有無關係???

i think only batman有關...... ha ha

btw today got it too, so great.:love:

taken 發表於 9-6-2015 12:23 AM
i think only batman有關...... ha ha

btw today got it too, so great.

GOOD!! 個人好鐘意SHF Injustice 系列 , 三隻比預期中好!!   
CAT WOMAN 仲未令, 師兄評價如何???
gumng 發表於 9-6-2015 12:30 AM
GOOD!! 個人好鐘意SHF Injustice 系列 , 三隻比預期中好!!   
CAT WOMAN 仲未令, 師兄評價如何???

ok good but hand ball joint "must careful to play" mine left hand is broken.....:die:
taken 發表於 9-6-2015 12:35 AM
ok good but hand ball joint "must careful to play" mine left hand is broken.....

咁拍得住BATMAN2.0條頸咁易"段"
gumng 發表於 9-6-2015 12:49 AM
咁拍得住BATMAN2.0條頸咁易"段"

因為手部ball joint好幼同好難插入要更換的手,我大力蚊出拳頭時整斷了ball joint個圈。

你想換手時要按住ball joint中間圓形部分小心咁蚊出。

哩Dball joint唔知道有無得配,無就痴死佢算了。
taken 發表於 9-6-2015 12:23 AM

btw today got it too, so great.

貓女買了,身形太單薄,配件又小,最好是上色
Batman同貓女衰喺用料及QC...間廠玩臭自己個名。

如果做好D可以佔一值位,哩家十個有八個人鬧品質差好難令人放心再買哩間廠D野。