Toysdaily 玩具日報

樓主: nipponya188

[分享討論] (小心劇透) 復仇者聯盟 Avengers 2 Figures 角色大解密

個人睇完唔明白點解iron legion 個面具比市民一野擲爆,唔係用合金做?
剛睇完, 真心覺得套戲算ok, D笑位可以.

AOU我一隻都冇入, 最吸引我應該係最終ultron同scarlet witch, 不過HT出女角一向麻麻. 出制服version有得諗
Thor......我已經有Thor 2, 呢隻唔入lu. 美隊.......雖然個個話好, 但係我唔中意佢body太矮. 43等跌價, 唔跌唔買. 而且我一向中意42多d
其實我最中意係架飛機同BW架電單車, HT出我必入
sniperon99 發表於 25-4-2015 02:24 AM
個人睇完唔明白點解iron legion 個面具比市民一野擲爆,唔係用合金做?

有無睇開高達? 其實你可以當Iron Legion係高達裡面
o既吉姆就明晒, 同樣係量產, 同樣係一打即散,
而ultron就當渣古啦!
我諗ht應該會出晒呢班人.............
rrhk2013 發表於 25-4-2015 09:43 AM
有無睇開高達? 其實你可以當Iron Legion係高達裡面
o既吉姆就明晒, 同樣係量產, 同樣係一打即散,
而ult ...

將高逹元素混入ironman去理解,師兄高招!{:1_220:}
其實將城市墜落地球已經係高達元素…
codianno 發表於 25-4-2015 03:01 AM
剛睇完, 真心覺得套戲算ok, D笑位可以.

AOU我一隻都冇入, 最吸引我應該係最終ultron同scarlet witch, 不 ...

其實你一句乜都唔買就包含晒你咁多隻字…
機械既野, 你識條鐵咩:!
成套野最慘果個角色係ultron
boss又被嚴重柒(弱)化   :he:
睇怕thanos.......
lili 發表於 25-4-2015 12:08 PM
成套野最慘果個角色係ultron
boss又被嚴重柒(弱)化   
睇怕thanos.......

無錯,漫畫明明勁到無人殺到佢,要玩到去平行時空:*
有睇戲嘅人有冇發現最後隊長同Tony告別時,兩個企埋一齊係一樣高。{:1_236:}
其實大家想睇 SCARLET WITCH 點正法,Google -  ELIZABETH OLSEN OLDBOY 啦! :46:
剛睇完 (8:20早場...第一次六點幾起身睇早場)

SW 不錯, 但無IM1 的BW咁驚艷

鷹眼不錯...唯一訂的A2 figure
我就覺得sw & qs 個造型幾路人甲乙丙…vision 件衫紋理有d 似man of steel.