Toysdaily 玩具日報

樓主: nipponya188

[分享討論] (小心劇透) 復仇者聯盟 Avengers 2 Figures 角色大解密

rakuten 發表於 27-4-2015 12:08 AM
睇完戲,mark 45毫無表現喎

D人都會照入貨.....:x
Stormtrooper-HK 發表於 27-4-2015 01:14 AM
D人都會照入貨.....

當然照入,因為外型好靚,電影出幾耐同打得勁唔勁都不是購買最大因素。
akiaki 發表於 27-4-2015 01:58 AM
當然照入,因為外型好靚,電影出幾耐同打得勁唔勁都不是購買最大因素。

入啦, 我都入應該........:)
akiaki 發表於 27-4-2015 01:58 AM

多數入,因為真係型到爆炸,如果係合金,更加要入!{:1_220:}

其實火車失控戈場,我有點疑問 以隊長的性格,為何不是他奮不顧身來整停架火車,
反以比紅巫女整停???
而且隊長跟女巫只剛相識,為甚麼咁快就可判定巫女夠能力停到架火車??

而我朋友也說蜘蛛仔都有幕停火車,佢一個人都停到,但點解隊長佢做5到?
aol 發表於 24-4-2015 01:17 PM
雷神ge夢境見到海姆達爾, 海姆達爾話佢係地府, 應該係死咗
字幕後, Thanos拎咗無限手套
係雷 ...

但不是說聖域的時間跟地球不同嗎?聖域一日等於地球一年,那為何聖域可以發展到咁多野,但地球仍然不咩點變?!
zero_bid_ex 發表於 27-4-2015 01:36 PM
其實火車失控戈場,我點疑問 以隊長的性格,為何不是他奮不顧身來整停架火車,
反以比紅巫女整停???
而且 ...

因為有雜物飛入車
隊長要為乘客擋
仲有邊有可能揾蜘蛛俠同隊長比
蜘蛛俠能力起碼高一級
heewing 發表於 27-4-2015 01:50 PM
因為CA唔識放蜘蛛絲

IU 都唔識......:x
heewing 發表於 26-4-2015 05:20 PM
‘Avengers 2’ DVD to Include Extended Edition and Alternate Ending

http://screencrush.com/avenge ...

真係好想知佢會補完幾多場面
zero_bid_ex 發表於 27-4-2015 01:36 PM
其實火車失控戈場,我有點疑問 以隊長的性格,為何不是他奮不顧身來整停架火車,
反以比紅巫女整停???
而 ...

ummm........咁spidy做到又唔代表ca都做到. 之前好似有人講過spidy能力係高過隊長 (我係聽人講, 有錯請指正)
按Marvel 綱,captain America can lift 1,200lb.  Spiderman can lift 20tons...
zero_bid_ex 發表於 27-4-2015 01:43 PM
但不是說聖域的時間跟地球不同嗎?聖域一日等於地球一年,那為何聖域可以發展到咁多野,但地球仍然不咩點 ...

如果聖域時間同地球唔同,雷神第二集jane跟雷神去咗聖域幾日,
落返中間界倫敦個陣,darcy同沙維博士都應該老哂啦…
你估你睇緊Interstellar咩﹖:38:
madnug 發表於 27-4-2015 05:22 PM
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=119663
超勁多高清劇照!

始終都係無乜UU既劇照睇
madnug 發表於 27-4-2015 05:22 PM
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=119663
超勁多高清劇照!

隻HB睇落唔係好大隻