Toysdaily 玩具日報

樓主: nipponya188

[分享討論] (小心劇透) 復仇者聯盟 Avengers 2 Figures 角色大解密

HAWKEYE應該係比LOKI洗過腦, 而SW比較低LEVEL所以無唔會再中招。

而FRIDAY方面, UU同VISION講過, "最後佢需要既只係奴隸", 可能就算JARVIS最後都用到, 但TONY已經唔信一個識思考既AI.
sabaoth 發表於 28-4-2015 12:11 PM
HAWKEYE應該係比LOKI洗過腦, 而SW比較低LEVEL所以無唔會再中招。

而FRIDAY方面, UU同VISION講過, "最後 ...

其實UU 即係邊個?

Ultron?????????????

Ultimate Ultron
UU no IU.................:46:
chshting 發表於 27-4-2015 04:30 PM
如果聖域時間同地球唔同,雷神第二集jane跟雷神去咗聖域幾日,
落返中間界倫敦個陣,darcy同沙維 ...

雷神2 戈時講thor返左去平定九大星系,在這段期間地球已經過了2年
下圖是電影內CUT圖 珍的實習生

zero_bid_ex 發表於 2-5-2015 01:02 AM
雷神2 戈時講thor返左去平定九大星系,在這段期間地球已經過了2年
下圖是電影內CUT圖 珍的實習生

佢意思係雷神avengers帶走Loki之後,經過兩年時間平定九界之後先返嚟地球,
如果以MCU時序去推算,呢兩年時間應該就係IM3、
Agents of SHIELD電視劇發生劇情所需時間,
而唔係雷神同Jane去咗聖域兩年後返嚟…所以都係冇講過聖域同人界有一日等於一年差別
大約次序可以參考呢度
http://www.reddit.com/r/Marvel/c ... _still_in_progress/
係咪因為tony拆左心口爐,新既im心口淨係得盞燈冇曬內籠呢?
我覺得mark45邪邪地既造型係為左civil war 既演出
45會係civil war大量出場
[quote]pc9527 發表於 25-4-2015 09:47 PM
小弟睇完覺得有幾個唔合理
唔知今次周街開拖整死咁多平民,會唔會係成立英雄法既伏線呢
sniperon99 發表於 25-4-2015 02:24 AM
個人睇完唔明白點解iron legion 個面具比市民一野擲爆,唔係用合金做?

腐蝕劑{:1_203:}
numan123 發表於 25-4-2015 11:12 AM
其實將城市墜落地球已經係高達元素…

諗起星爺西遊記~{:1_220:}
ming_sir225 發表於 25-4-2015 06:32 PM
睇完,感覺麻麻,cut到好似好趕咁。
唔建議睇3D,又花又快。

花到頭暈...{:1_376:}
eb1815 發表於 25-4-2015 10:27 PM
Bruce 救 BW 出監房個幕我覺得拍得幾求其下, 冇理由一個機械兵者冇, 攪到我以為個幕既 Bruce 係有人假扮

認真, 我都以為係ultron假扮(T-100咁){:1_374:}
仲要個髮形唔同左...{:1_222:}