Toysdaily 玩具日報

樓主: nipponya188

[分享討論] (小心劇透) 復仇者聯盟 Avengers 2 Figures 角色大解密

aol 發表於 24-4-2015 01:17 PM
雷神ge夢境見到海姆達爾, 海姆達爾話佢係地府, 應該係死咗
字幕後, Thanos拎咗無限手套
係雷 ...

Loki 呢?

雷神2 結局個Odin係Loki扮,Avengers 3 會有Drax同其他Guardians of the Galaxy角色嗎?
HKCAPTAIN 發表於 24-4-2015 01:07 PM
失望…隻ultron打得贏雷神,但感覺後尾佢冇霸氣不特止,仲有d可憐,成班Avengers打佢個班一掂就散既玻璃人 ...

理論上隻隻Ultron Sentry應該等同於Iron Man
弱到可以俾鷹眼一箭射爆真係有點離譜

大家可以去睇前奏漫畫了解strucker所做的一切同qs sw 的出處 今集我覺得主要為內戰同諸神黃昏鋪路 第一當然係雷神反去阿斯加特打loki 第二係復仇者成立超能人訓練中心 會造成日後超能人註冊方案出現 並且導致美隊支持 tony反對的對立局面 加上蜘蛛俠回歸和美劇夜魔俠組成的the defenders 會更有睇頭
d713245 發表於 24-4-2015 02:46 PM
大家可以去睇前奏漫畫了解strucker所做的一切同qs sw 的出處 今集我覺得主要為內戰同諸神黃昏鋪路 第一當然 ...

聽落好鬼吸引,多謝師兄!{:1_220:}
d713245 發表於 24-4-2015 02:46 PM
大家可以去睇前奏漫畫了解strucker所做的一切同qs sw 的出處 今集我覺得主要為內戰同諸神黃昏鋪路 第一當然 ...

唔係美隊反對Stark支持咩?
rrhk2013 發表於 24-4-2015 03:19 PM
唔係美隊反對Stark支持咩?

你岩 我記錯左 哈哈
其實佢將奧創整到好廢,雷神 KO 過佢,隊長佢又打唔贏,HULK直頭一野就掉佢落街,汎合金又點,一樣比人輕鬆射爆,但雷神又打唔爆隊長個盾,成日扑佢個盾,D兵更加無野好講,我諗正常人攞住士巴拿都可以打死佢,大佬呀,話哂都外星科技整出黎,有無咁屎。所以我都唔期望無限手套有幾勁。另外出 MARK 45,哂氣,WAR MACHINE 打得仲多過佢。最尾班人入哂復仇者,加埋蟻人,DEADPOOL同蜘蛛唔知會唔會加埋,仲有黑豹,奇異博士,我估銀河隊都會一齊打最後一戰,陣容強大,20 幾 30 人打 THANOS。雷神番歸應該連去雷神3度,可能講THANOS 去攞手套,毀滅神域?雷神1時手套仲喺神域。
As I remember, Ultron 同啲兵都唔係汎合金,汎合金用嚟做左 vision
㸃解雷神要去個池度浸?㸃解美國隊長好似中咗SW都無咩事?
banshee1032 發表於 24-4-2015 05:47 PM
其實佢將奧創整到好廢,雷神 KO 過佢,隊長佢又打唔贏,HULK直頭一野就掉佢落街,汎合金又點,一樣比人輕鬆 ...

所以又係冇得打,d奸角直頭好似比佢地一班人輪姦一樣,㩒住黎X, 比d可以抗衡黎睇下啦,唔該∼
[quote][color=#999999]chihochan98
你問呢2個問題好有深度,而且我都想知答案,外國(美國)未開畫,所以我仲等緊外國勁人看完出文。
最尾奧創好似有用汎合金 ''隆胸''做最終型態(無記錯既話) 。 奧創兵就無,但應該有用外星科技整,都無理由咁屎,隊長當玩具咁,一扯就斷手斷頭,飛個盾又分屍,咁計佢飛一野都可以飛死 IRONMAN
MARK43戰損頭同紅眼出現過?
racingcrab 發表於 24-4-2015 07:16 PM
MARK43戰損頭同紅眼出現過?

No, 從未出現過,哈哈哈哈
其實 Black panther 已經出左場