Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:STAR WARS Episode VII - The Force Awakens -

其實小說、漫畫、Game的故事都歸入Expanded Universe,都唔完全係所謂「正史」。我估黎緊3部曲都未必會同EU故事有太多聯繫。

不過都係個人臆測罷了,最後都係要入場睇過先知
gl_edmond 發表於 17-4-2015 04:17 PM
無錯, 執左的係 Palpaltine 帝王, 佢連  Luke 隻斷手一齊執, 仲造左個 Luke 的複製人. 把劍俾左呢個 Clon ...

Clone. Mara Jade 追殺LUKE係7戲或之前???
必須睇的正電影啊!
星戰Fans , 一定好滾動啦,千歲鷹, 係我至愛, HT如果一出, 必入, 但無錢, 一定貴.......:shy:
kevchan1103 發表於 17-4-2015 01:05 PM
係跌左,但小說話後來比人執左,最尾轉折到mara jade (luke老婆) 手上...
至於電影個段係講緊咩就唔知了 ...

謝謝指教!:handshake:
you have that power too
今年買玩具就黎買到傻:die:
Harrison Ford (Han Solo) doesn't look like 72 years old in the clip... Keeping himself in good shape!
好滾動 x n
電影終於有機會埋尾啦!
YO~福伯回歸~~ 但老實講,D白兵樣衰左好多......好丑樣....好單調......
WALKER行者 發表於 18-4-2015 11:11 AM
YO~福伯回歸~~ 但老實講,D白兵樣衰左好多......好丑樣....好單調......

Can't beat the classics{:1_214:}

咁只係1集定係出3部曲???

:shy:新白兵令我想起唐老鴨,迪士尼味好濃郁
其實8,9部小說仍有冇LUKE依D老鬼分?有就盡快拍完,怕拍多幾年D老鬼真走去賣蛋!