Toysdaily 玩具日報

查看: 41709|回復: 145

[分享討論] 電影:STAR WARS Episode VII - The Force Awakens -

Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2

https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs

好滾動:handshake:

福伯同豬兒:74::74:
有Bug,點會係Episode4同5把光劍?唔係跌左啦咩?
https://youtu.be/WrGcmUtFYGs

隻 bb-8 好打耳牙 ~~~~~ :p
civic1969 發表於 17-4-2015 11:24 AM

係跌左,但小說話後來比人執左,最尾轉折到mara jade (luke老婆) 手上...
至於電影個段係講緊咩就唔知了... 可能係mara/luke傳比佢子女
好正呀,有年老福伯
熱切期待
但......
雖然很開心見返千歲鷹同福伯、朱兒,
但不期然會想....福伯年紀大左(即係過左好多年),但仍是用千歲鷹、X-Wing.....
咁多年科技都無進步?:58:
大ken 發表於 17-4-2015 02:13 PM
熱切期待
但......

是古董收藏吧,呵呵
導演咁做正路,舊fans 都會入場懷緬下,有些票房保證
大ken 發表於 17-4-2015 02:13 PM
熱切期待
但......

其實當年已經話千歲鷹係古董機.............:x千歲千歲千千歲......
kevchan1103 發表於 17-4-2015 01:05 PM
係跌左,但小說話後來比人執左,最尾轉折到mara jade (luke老婆) 手上...
至於電影個段係講緊咩就唔知了 ...

無錯, 執左的係 Palpaltine 帝王, 佢連  Luke 隻斷手一齊執, 仲造左個 Luke 的複製人. 把劍俾左呢個 Clone. Mara Jade 原本係帝王的特工, 所以成日發夢殺左 Luke, 後來真係殺左, 但只係殺個複製人而救番本尊. 之後把劍就俾左 Mara Jade 用.
難道Luke個仔是黑人?
civic1969 發表於 17-4-2015 11:24 AM

唔係, 只係你無睇小說, 所以唔知.
gl_edmond 發表於 17-4-2015 04:17 PM
無錯, 執左的係 Palpaltine 帝王, 佢連  Luke 隻斷手一齊執, 仲造左個 Luke 的複製人. 把劍俾左呢個 Clon ...

問題係唔知有幾多野史會被納入正史。ep vii有無mara jade都係未知數,好多野要到時先知
numan123 發表於 17-4-2015 04:13 PM
其實當年已經話千歲鷹係古董機.............千歲千歲千千歲......

變左福伯,老朱,萬歲鷹!
但睇到真係好滾動,SW D音樂不停喺個腦響起。快D 12月