Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

samuel2 發表於 24-3-2015 09:32 AM
當我知道張咭既贈品係對爛襪,我即時唔拎!!!

講起真係火都黎!!!

咁都送得出個吓先高明呀
iamfinethankuuu 發表於 24-3-2015 10:34 AM
咁都送得出個吓先高明呀

張咭家陣仲係屋企呀~~~陰公 :help:
我對換領Penny興趣多D
對贈品襪堅經典,張卡靚過佢,留張卡好過要對襪,不過點計都係上當!
samuel2 發表於 24-3-2015 10:58 AM
張咭家陣仲係屋企呀~~~陰公

SAM兄會入呢隻MJ嗎???
其實我對PIPEN同PENNY有興趣...之前有張相係PENNY...可能係EB嘅板唻....
會唔會PIPEN同PENNY一齊係動漫節出呢???
定少 發表於 24-3-2015 11:56 AM
對贈品襪堅經典,張卡靚過佢,留張卡好過要對襪,不過點計都係上當!

留返畀BILL自己著:x

「Penny or Pippen既全明星賽東岸明星隊球衣連短褲」>係1/6定係比人着既???{:1_375:}{:1_375:}
BatIron 發表於 24-3-2015 12:32 PM
「Penny or Pippen既全明星賽東岸明星隊球衣連短褲」>係1/6定係比人着既???

哈..應該係畀1/6啦..因為佢話等相關PRODUCT出嘅時候可以換領喎:shy:
iamfinethankuuu 發表於 24-3-2015 08:59 AM
唔知第四個會係咩頭呢.......又唔出伸利..

其實笑樣都OK, 不過每次得一個頭始於難再有動力入
iamfinethankuuu 發表於 24-3-2015 12:34 PM
哈..應該係畀1/6啦..因為佢話等相關PRODUCT出嘅時候可以換領喎

即係EB好可能出Penny??????????????{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_219:}
BatIron 發表於 24-3-2015 01:13 PM
即係EB好可能出Penny??????????????{:1_221: ...

佢講左出N年啦,今次應該堅啦!
gumfx 發表於 24-3-2015 01:04 PM
其實笑樣都OK, 不過每次得一個頭始於難再有動力入

之前雙頭畀人買多個BODY呢種形式其實幾唔錯.....但係係咪因為MJ個拉神太貴所以佢要咁樣出分身法??
BatIron 發表於 24-3-2015 01:13 PM
即係EB好可能出Penny??????????????{:1_221: ...

應該都幾肯定....老實講...佢之前出個啲新生代球星....唔算太受歡迎....
舊個啲會比較受落...但係佢如果再係用咁嘅手法銷售落去......真係做壞自己招牌:blame:
iamfinethankuuu 發表於 24-3-2015 01:41 PM
應該都幾肯定....老實講...佢之前出個啲新生代球星....唔算太受歡迎....
舊個啲會比較受落. ...

THX C兄{:1_221:}{:1_221:}!!!為左Penny、局住買今次MJ{:1_219:}。。。。但完全無話幾時出、EB比個時間表好wo!!
penny應該自己有一套球衣,買呢隻佐敦係送你全明星球衣