Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

mushroom 發表於 23-3-2015 12:18 AM
好似3D打印累事

不過若果body無新技術, 再出都意義不大。

牛兄....1/4之前都出過...但係一點驚喜也沒有呀......好失望..
一直以黎都係個頭似先吸引到我, 今次個頭完全唔知係邊個, PASS
搞咁耐都仲未有野公佈既?
27號有得買,我諗都係呢兩日開始登記抽
照抽~~~不過唔買,哈哈 :x
3000隻咁鬼多都敢叫限量,價格限量啩。賣唔賣得哂啊∼∼∼
我想知究竟今次仲有咩跟.....有冇WARM UP SUIT跟???
同埋點解佢唔出雙頭PACKAGE....咁嘅價得一個頭又唔似....點入呀:53:
呢set 野無咩野可跟到...

最多有一個all-star mvp 獎....果年all star warm up suit 係公牛作客紅色...

如果之前入左..jordan 既師兄...多一套warm up suit ..無咩意思...

其實佢出一set all-star package ...有埋多幾年all star jersey......jordan fans ..俾多少少..都會入
pongary 發表於 23-3-2015 01:13 PM
呢set 野無咩野可跟到...

最多有一個all-star mvp 獎....果年all star warm up suit 係公牛作客紅色...
...

係...我都同意...唔好又影JORDAN分身咁出法啦....
我暫時有三隻MJ已經吃不消啦...不過如果出奧運VER可能有興趣....
經過佢開倉平放ROBOCOP一役後,我唔會咁傻咁天真去正常價入架啦
keishu 發表於 23-3-2015 01:53 PM
經過佢開倉平放ROBOCOP一役後,我唔會咁傻咁天真去正常價入架啦

此所謂MJ的。。真係「天真嬌」先至会買。。。。
BatIron 發表於 23-3-2015 02:17 PM
此所謂MJ的。。真係「天真嬌」先至会買。。。。

唔係嘅....相信一定有唔少死士會入呀....大家睇定啲先啦
1996年舉辦的NBA全明星賽絕對是一場星光熠熠的經典賽事,東岸明星隊由「籃球之神」米高佐敦、「二哥」柏賓及「Penny」夏達威等球星組成,對抗有「爵士孖寶」卡爾馬龍、史托頓等猛將領軍的西岸明星隊,兩隊攜手譜出90年代籃球盛世的美好光輝!
為了重溫如此經典賽事,ENTERBAY特別於品牌10週年期間誠意推出1:6限量版 1996 NBA全明星賽米高佐敦蠟像級人偶。產品備有1996年全明星賽東岸明星隊23號球衣連短褲、全明星賽MVP獎盃、全新的表情頭雕、Air Jordan11代明星賽配色球鞋及號碼證書等配件,絕對堪稱經典之作!此外,現凡購買限量版 1996 All Star MJ蠟像級人偶,即可獲得柏賓或夏達威的1996年全明星賽東岸明星隊球衣連短褲的換領卡1張。顧客可於日後產品正式推出時憑卡免費換取贈品,讓你重組最經典難忘的96東岸明星隊!
推出日期: 3月27日 (星期五)
售價: 港幣$2,088
數量: 全球限量3,000套,香港限量1,000套
查詢: 2332 3615
銷售詳情: ENTERBAY會員*可以由3月25日 (星期三) 至3月28日 (星期四) 分別每日參與一連4日的第1階段網上登記認購 (共4輪),登記時間為每日10:00-23:59。此外,非會員*則可於4月8日 (星期三) 至4月12日 (星期日) 分別每日參與一連5日的第2階段網上抽籤,登記時間為每日10:00-23:59。
所有中籤者將於該輪登記時間後翌日中午前收到確認電郵通知並請於電郵顯示之指定日子到門市認購。如有任何爭議,ENTERBAY保留一切最終解釋權。
*ENTERBAY的香港VIP會員可以優先預留限量版 1996 NBA全明星賽米高佐敦蠟像級人偶,詳情請向店員查詢
*ENTERBAY會員可以同時參與非會員的網上抽籤

配件少之有少,我只對後者(柏賓 + PENNY)有興趣多D :handshake:
我對換領Penny興趣多D:x