Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

限咩量?根本係出30萬隻,唔係點夠神州賣?

估唔到EB繼洛文後,又搶先ST一步出泰臣!今次仲crossover NBA,創意無限!

二千鬆有齊佐敦、泰臣、曹格、李小龍,各師兄仲有無投訴!{:1_203:}

配件方面,我希望加一卷1/6 廁紙,咁就超值{:1_220:}
:p唔係寫明係mj,真係要估係邊個
效果一般,唔入了:cool:
ilove12inch 發表於 22-3-2015 10:17 AM
限咩量?根本係出30萬隻,唔係點夠神州賣?

估唔到EB繼洛文後,又搶先ST一步出泰臣!今次仲crossover NB ...

笑左呀:x:p:he::34:
Pass!!                        
素人整出黎同大家開下玩笑、想整臭EB個名?
就算伸利、但甘個様肯定過主la...真係太不知所謂
BatIron 發表於 22-3-2015 05:43 PM
素人整出黎同大家開下玩笑、想整臭EB個名?
就算伸利、但甘個様肯定過主la...真係太不知所謂

唔明點解唔整伸利樣...我見Y拍有一個老返頭都整得幾唔錯呀...可以折利....變咆哮樣...感覺仲似過EB呢個..
shawn. 發表於 22-3-2015 12:05 AM
唔系想教人做生意~EB 想好似HT 鋼鐵人甘 長做長有 起碼外觀系有五一樣葛地方 加上葛電影勢頭系吃住 MJ老實 ...

感覺上 唐山大兄似最後一款小龍
做cut喉式大減價已經係做衰自己個名的第一步.....又吾係賣衫....
EB話係慶祝10年先減, 其實佢地呢10年內有冇試過都係咁減價?  

啲貨賣唔晒坐艇, 減都好正常, SS好似都係外國HT代理, 有時都有減價, 好多鬼佬都一樣等平至入.

今次減價都好多人買得好開心, 如果唔係都唔洗訂.  至於係唔係以後都唔買等佢減, 就睇吓佢出啲咩中唔中, 等唔等到減價既一日. 真係唔掂既, 好似呢隻MJ咁, 888都唔入啦.
希望EB 出得再垃圾d, 因為幫緊我慳錢。ht 加價,課埋金, 真係無錢再買垃圾。
mushroom 發表於 22-3-2015 09:38 PM
感覺上 唐山大兄似最後一款小龍

還能怎樣?如果出到甘 我寧願距唔好出~都唔知bill有無睇過個樣板先出葛 哎
iamfinethankuuu 發表於 22-3-2015 09:30 PM
唔明點解唔整伸利樣...我見Y拍有一個老返頭都整得幾唔錯呀...可以折利....變咆哮樣...感覺仲似過EB呢個..

大概MJ唔比 覺得會玩壞距形象
shawn. 發表於 22-3-2015 11:16 PM
大概MJ唔比 覺得會玩壞距形象

伸脷表情本身古怪有先天問題, 難整得又似又好睇.
shawn. 發表於 22-3-2015 11:14 PM
還能怎樣?如果出到甘 我寧願距唔好出~都唔知bill有無睇過個樣板先出葛 哎

好似3D打印累事

不過若果body無新技術, 再出都意義不大。

除非出1/4