Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

只想要套衫同對鞋~~~~~~
配件少到丫…我寧願唔要d 換手件…再平d...d 手相信有幾隻mj 既玩具黎講真係可有可無{:1_374:}
iamfinethankuuu 發表於 23-3-2015 10:41 AM
牛兄....1/4之前都出過...但係一點驚喜也沒有呀......好失望..

1/4 面相算似 ,不過無全包膠body,

再出都只係期望有其他戲。
咁如果有心要齊兩套衫(PENNY 同 PIPEN)...係咪要入兩隻MJ???
樣方面我覺得冇大家講到咁衰,帶波個張都幾似。

雖然96 ALL STAR warm up衫都係公牛,但之前的特別版都會送。
今次唔送更顯得配件少。
睇左官圖,頭雕都唔係太差
最驚喜既係真係會出penny
不過你又搞什麼限量版真係on99
96 All Star有warm up shit 是常識,EB好心咪咁孤寒啦!
ZARD 發表於 23-3-2015 08:59 PM
樣方面我覺得冇大家講到咁衰,帶波個張都幾似。

雖然96 ALL STAR warm up衫都係公牛,但之前的特別版都 ...

今次佢當penny or pipen套jersey當係呀
危險人物 發表於 23-3-2015 09:49 PM
睇左官圖,頭雕都唔係太差
最驚喜既係真係會出penny
不過你又搞什麼限量版真係on99

其實只對個頭同對鞋有興趣咋

真系仲信佢果兩張卡會有好野?我仲記得絕無神減頭不減價事件,同埋mj卡送對爛鬼襪,成日都搵人笨,eb d野我吾會再信,食蕉啦。
fat9 發表於 23-3-2015 11:31 PM
真系仲信佢果兩張卡會有好野?我仲記得絕無神減頭不減價事件,同埋mj卡送對爛鬼襪,成日都搵人笨,eb d野我 ...

mj卡送對爛鬼襪,呢下經典,,,,,,
當日拎呢對襪時,我望住個職員苦笑一下....我FEEL 到佢都覺得唔好意思........

呢輯清啲既相個樣係唔差但出一個唔伸脷既開口Jordan
不如出個趙香口膠樣好過啦

呢個表情真係冇咩印象Jordan會做,
呢款樣似係Larry Johnson,mourning,Malone果類大隻佬既咆哮表情

E神 發表於 23-3-2015 04:45 PM
只想要套衫同對鞋~~~~~~

我只對個頭有興趣,一係bid散頭,一係等量產版再入
miller23 發表於 24-3-2015 12:05 AM
呢輯清啲既相個樣係唔差但出一個唔伸脷既開口Jordan
不如出個趙香口膠樣好過啦

唔知第四個會係咩頭呢.......又唔出伸利..
E神 發表於 24-3-2015 12:00 AM
mj卡送對爛鬼襪,呢下經典,,,,,,
當日拎呢對襪時,我望住個職員苦笑一下....我FEEL 到佢都覺得唔好意思... ...

當我知道張咭既贈品係對爛襪,我即時唔拎!!!

講起真係火都黎!!!:*