Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

睇段片,配件少得驚人。
傻仔先買. 呢隻咁既野, 咁既樣. 收皮啦 臭標
Well, totally not interested.....
Hope to see Penny, and please improve articulation of the body!
是但雕個黑人樣甘,垃圾左D!All star Game Jersey淘寶一早有了。
EB, 你貴寶號賣的NBA今時巳不同往日,
今次夠膽死攞隻咁嘅頭雕出來賣,
仲要抽,仲要2仟幾!
邊個黎?泰臣!:time::time::time:
help......出面有冇人呀!拎卷廁紙俾我

Jordan 條 line 已經俾 Enterbay 做到皮爾修
一代波神落得如此下場,Enterbay 先做到
我無玩籃球員,但都覺得太多MJ,多得好過份
個樣唔掂wor,都唔似。。。限量都無用,唔吸引
MJ买不过。。。:angry:买Rambo好了。。。:!
唔系想教人做生意~EB 想好似HT 鋼鐵人甘 長做長有 起碼外觀系有五一樣葛地方 加上葛電影勢頭系吃住 MJ老實講 都系比D老球迷買 市場唔會擴大到幾多
如果唔系版權人要求出甘多 只是公司策略的話 賣唔好之余 搞臭埋公司招牌 惡性循環~老實講 EB我唔希望距死 我系小龍迷 希望有多D小龍公仔玩 睇過上一手大兄 加埋依家甘葛策略 EB好自為之
wing1123 發表於 21-3-2015 06:58 AM
$888一役後...EB教曉我買佢D產品唔洗仆到去買...

888好似冇jordan , 但就算有, 呢隻888都買唔落手
等死貨插水先買得啦,eb d野次次話限量,最後就無限量。