Toysdaily 玩具日報

查看: 40215|回復: 228

[ENTERBAY] Enterbay 1:6 Michael Jordan (1996 NBA all star game version)官圖

1996年舉辦的NBA全明星賽絕對是一場星光熠熠的經典賽事,東岸明星隊由「籃球之神」米高佐敦、「二哥」柏賓及「Penny」夏達威等球星組成,對抗有「爵士孖寶」卡爾馬龍、史托頓等猛將領軍的西岸明星隊,兩隊攜手譜出90年代籃球盛世的美好光輝!
為了重溫如此經典賽事,ENTERBAY特別於品牌10週年期間誠意推出1:6限量版 1996 NBA全明星賽米高佐敦蠟像級人偶。產品備有1996年全明星賽東岸明星隊23號球衣連短褲、全明星賽MVP獎盃、全新的表情頭雕、Air Jordan11代明星賽配色球鞋及號碼證書等配件,絕對堪稱經典之作!此外,現凡購買限量版 1996 All Star MJ蠟像級人偶,即可獲得柏賓或夏達威的1996年全明星賽東岸明星隊球衣連短褲的換領卡1張。顧客可於日後產品正式推出時憑卡免費換取贈品,讓你重組最經典難忘的96東岸明星隊!
推出日期: 3月27日 (星期五)
售價: 港幣$2,088
數量: 全球限量3,000套,香港限量1,000套
查詢: 2332 3615
銷售詳情: ENTERBAY會員*可以由3月25日 (星期三) 至3月28日 (星期四) 分別每日參與一連4日的第1階段網上登記認購 (共4輪),登記時間為每日10:00-23:59。此外,非會員*則可於4月8日 (星期三) 至4月12日 (星期日) 分別每日參與一連5日的第2階段網上抽籤,登記時間為每日10:00-23:59。
所有中籤者將於該輪登記時間後翌日中午前收到確認電郵通知並請於電郵顯示之指定日子到門市認購。如有任何爭議,ENTERBAY保留一切最終解釋權。
*ENTERBAY的香港VIP會員可以優先預留限量版 1996 NBA全明星賽米高佐敦蠟像級人偶,詳情請向店員查詢
*ENTERBAY會員可以同時參與非會員的網上抽籤

ARE YOU READY?

enterbay d野洗抽的咩   , 到時去Y拍大把原價
而家見到隻紅色45的價錢 真係唔明自己點解當年晨早6點幾會去排隊
排幾個鐘做咩 重要係唔中:67:
怒吼頭,唔靚.........................
頭像被屏蔽
邊個黎?:x:x:x:x
拍得住唐山曹格, 一啲都唔吸引
泰臣吖嘛,我識wo…
唔係掛,邊位呀大佬!!!!!
唔似。。。。。。。
真係睇落一般般~~~~~
希望實物好一點la。。。。
限量一千套仲要上網抽…我都係等新年先買…二千幾同$888真係好大分別
$888一役後...EB教曉我買佢D產品唔洗仆到去買...:67:
先生你乜水,屙屎屙唔出?
{:1_206:}.................
個樣唔似...又唔知想點{:1_222:}