Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

akiba showroom

真心認為如果MARVEL LEGENDS可以交由BANDAI 美國分公司生產的話,應該也會比孩之寶好,孩之寶真的令人有點失望。
bearwolf_100 發表於 27-6-2015 03:52 PM
Marvel Legends既賣點係漫畫角色~
長期睇開漫畫既我, 見到大部份Marvel Legends角色都異常興奮!
香港美漫 ...

十分認同師兄的說法, 美漫迷見ML出大量MARVEL角色, 一定超興奮!!
其實小弟最初係玩MU才對MARVEL漫畫角色有一點點認識, 本身都想儲哂所有MU漫畫&電影角色, 對ML只限於MARVEL電影角色, 可惜孩記為了重推ML, 將MU兒童向化(CUT關節), 迫小弟呢 D MU玩家轉玩ML, 起初都有買下 ML FULL SET, 後來發現很多有興趣的角色都變成炒價及BOF, 入一隻想要的角色等於比4-5隻嘅價錢, 何況買一隻SHF的價錢,分分鐘平過買一隻炒價ML or BAF, 而且ML質素又不是比MU版本好很多, 衡量過價錢及質素, 小弟情願比多小小買SHF!!
stonekeung01 發表於 27-6-2015 08:04 PM
akiba showroom

有多個大叫頭可換?定係換嘴
孩仔的確幾行街,成日搞D合體人,要成set食,每set總有幾件垃x圾,買散裝餘下的部件又變成垃圾,極之不環保呀,一隻隻出不同定價咪仲好,不過可能咁樣才有市場價值啦!日本仔果邊上色係靚架,但本人靜糸買咗iron man咋,話唒都係機械人樣吖,距哋整D人樣唔糸咁掂囉,唔夠粗獷囉,白白淨冇x病咁,人哋鬼佬鬼婆整到娘娘腔咁,每次都係望下就算,,,,,,我的灭霸只有一個頭及手,唉…
我諗日仔出狼人仲搞笑
image.jpg image.jpg

hulk buster 係咪上身太重,企得咁hea......

ee 想問 mark 6 同 war machine 1.0 都有放出黎 有冇話會再版.
IVAN102HK 發表於 28-6-2015 09:27 PM
ee 想問 mark 6 同 war machine 1.0 都有放出黎 有冇話會再版.

如果再販就好了.
IVAN102HK 發表於 28-6-2015 09:27 PM

有mark 6就必入,等左好耐
想入番隻 war machine 1.0 但唔想過5魚.
如果再販 真係必入.
如果有wm 同mk6再版就好啦
hulkbuster 咁睇好似魔蟹....

企到甘 , 太重 , 大肶關節無力........好大鑊

.