Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

隊長都已經有貨?
destiny 發表於 23-7-2015 11:57 PM
HEY BRO,之前訂價幾多?THX

小弟在船仔初開時訂, "NG"中!!
avengers2012 發表於 24-7-2015 01:08 AM
very good! better than my expectations

比想像中好,信和5魚中,希望有時間影哩2隻。
尋日見到現貨拿上手睇,有d失望! hulk塊面好似化左裝咁,好厚白粉底....
期待有一隻可動高o既Hulk好耐,shf的確做到,但真係買唔落手...
Beranda 發表於 24-7-2015 09:57 AM
尋日見到現貨拿上手睇,有d失望! hulk塊面好似化左裝咁,好厚白粉底....
期待有一隻可動高o既Hulk好耐,sh ...

都係和預期一樣,唔理個樣shf係正野,計埋個樣就要看你怎樣取捨
嘉豬 發表於 24-7-2015 10:05 AM
都係和預期一樣,唔理個樣shf係正野,計埋個樣就要看你怎樣取捨

AGREE!!
買係嘅都知SHF HULK面相唔及孩記, 要求高可動VER必入!!  
哩隻面相似卡通嗰D樣如果你要似電影中咁哩件玩具唔啱你,隊長都係。
taken 發表於 23-7-2015 06:08 PM
Hulk on sale, btw 再販MK43 release too.

再版43 幾$左右?
SHF適合扭玩為主,真係想要同片中一模一樣只有hot toys合你要求。

taken 發表於 24-7-2015 10:44 AM
SHF適合扭玩為主,真係想要同片中一模一樣只有hot toys合你要求。

其實我都覺得d ching有d貪心
要高可動得黎又要似真人樣
老實, 就連hottoy做出黎d人樣有時都唔似
更何況6"咁細個頭可以似得去邊?
要bandai做得似唔係話無可能既, 到時隻隻賣到6, 7百蚊你唔好話人食水深囉...:38:
真係好似街霸青面鬼……:50:

sorry no see the price, go to mk see la.
無神論者 發表於 24-7-2015 11:08 AM
其實我都覺得d ching有d貪心
要高可動得黎又要似真人樣
老實, 就連hottoy做出黎d人樣有時都唔似

係人都會貪心正常的,官相出時已經知道係點樣所以見到實物已覺OK啦,玩shf我注重活動力多

過其他,唔太醜已經可以按受。

自己喜歡就夠了。
有無師兄報料 隊長見街未???同43再販幾錢度?? thankyou so much
IVAN102HK 發表於 24-7-2015 12:24 PM
有無師兄報料 隊長見街未???同43再販幾錢度?? thankyou so much

之前係MK記訂就350 唔知現貨會唔僧一樣或平D>"<