Toysdaily 玩具日報

查看: 255204|回復: 979

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

stonekeung01 發表於 27-7-2015 07:18 PM
怪金剛架車唔夠大添

今日出MK睇過,依兩隻圖已經唔得,實物更加笑死人,居然有人肯用幾舊水買,隻HULK好似仲要5舊幾潻,唔知買嘅人係錢多還是冇要求喇:(
killerkat 發表於 28-2-2015 10:35 PM
美廠stark既頭咩  我睇唔出喎  stark黎嫁0.0??

仲有 唔好離題啦  講緊質素啊 多個頭會靚d?_?

咩質素先? 你試下攞隻SHF同孩佬喺一米高,
掉落地下, 睇下邊隻無事仲扭得玩得先啦!:78:

我係想話你聽, 兩個系列根本系兩個市場,
不論價錢, 風格, 年齡取向, 耐玩{:1_203:}及精緻度都唔係同一個level,
有咩好比, 我唔覺得笨大o既成功=孩佬未日囉!

gumng 發表於 27-7-2015 09:16 AM
ULTRON?? IF YES, GOOD PRICE!! 唔係魂限, 正!!

我估jason ching係覆緊樓上ching問孤仔隊長個價
ultron都係o岩o岩先公報, 應該無咁快有得訂呱{:1_215:}

WF 2015 Summer
無神論者 發表於 24-7-2015 07:49 PM
咁我喺賊船訂仲平過弧仔
仲要係日版咁我咪賺咗?

係呀,開口面向右望架嘛,另外盒底仲有個向左望眼球零件~
2塊面+3對眼,即係可以玩6個面相組合

估唔到隻隊隻玩換眼{:1_377:}
不過如果係好似FIGMA蛇叔咁可動眼就更好啦~~
IVAN102HK 發表於 24-7-2015 05:40 PM
有無師兄可以再報料 美國隊長邊檔有貨 頑童俾人買哂了 thankyou so much

Try 信和孤仔。good luck.
向孤仔買左,證實係行貨,
孤仔貨唔同頑仔,盒面Marvel Logo上面再有多張印左HKG既Marvel鐳射貼紙,盒底就萬代鐳射貼紙。
頑仔盒面咁乾淨應該係日版∼
box art

個樣太卡通了,唔次美漫英雄
今日收到港魂廣告EMAIL!!!
http://ap1.km-em.com/eMServices/ ... ecx3yPPw..&loc=
SELL "Avengers -Age of Ultron"
唔知行會不會大量貨浸出市面!
thanks for sharing, 隊長同雷神好似好過 figma
架仔玩埋Marvel,孩記有難啦,呵呵!
頭像被屏蔽

隊長頭細上身衫無咁detail,可取之處掛盾上背; 雷神個頭遠睇都係差D,估計每款至少3魚幾起標; 笨大鐘意玩限定,Hulk 係不異之選{:1_374:}定價可能同龍珠布洛里差不多,不過新年後咩都加價; 加價幾十在所難免……

就咁睇除咗熨斗人,其他以整體看暫時偏向卡通feel(雷神重點係人頭差D,其餘算唔錯); 同孩佬的模版相比,以電影版計孩佬神似D; 只是頭部上色多數面目全非,要自行重塗先會有自己滿意的(大前題要相信自己一雙負責上色的手同大膽嘗試啦XD)
哈,今次孩記有難了:x:x:x
HULK 有D興趣。:shiny:

隊長型ok樣都係唔似,hulk過得去,但我買孩記或者鑽石select好過,雷神就真係...個樣好似古惑仔漫畫d角色樣咁,figma仲似過西人多過佢,唔好玩啦...

當你5千yen一隻啦,魂限街訂成十算,仲要不明朗QC風險.....留返d彈藥好了,多謝哂!
全部好靚,孩佬收皮:36:
應該淨係入IM

整體上體格太亞洲人 ca成個筋肉人咁款 買孩佬好過
冇Black Widow~~~~~:sad:
唔知SHF會唔會出Hulkbuster:shiny:
型係幾型, 但唔似真人...
頭像被屏蔽