Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

快D公布大裝甲啦!好心急
呂品器 發表於 7-3-2015 08:10 PM
如果玩過shf... 都知道跌完落地都可以繼續扭

我有玩SHFIron Man系列, 不敢苟同...
用膠o既分別, 不過反問C兄, 有玩開/過 孩佬或Toybiz
Marvel Legends嗎?
如果玩過ML...實知我個比較係咩意思:)
快D出Hulkbuster啦!ht太貴太大件喇!
有玩 star wars black series 6吋... 前幾 wave都齊

Marvel 就得幾隻...

我都同意孩記比較襟,但單以跌落地測試,shf都合格有餘...

或者師兄應該用小朋友測試... 孩記個孩字,唔係浪得虛名

利申:我係同意孩記個頭雕靚的。唔係靚d, 係靚。不過上色完全浪費哂

孩記我最唔放心就係d膠, 幾年前買嘅一堆3.75" 而家溶色又溶膠, 成隻唔要得, 唔知6"有無咁嘅情況
趺唔趺爛都係睇自己, 但溶色溶膠就自己控制唔到
堆3.75咁樣好心痛
會考慮入返隻hulk同雷神玩下!
wilson3a10 發表於 8-3-2015 12:39 PM
孩記我最唔放心就係d膠, 幾年前買嘅一堆3.75" 而家溶色又溶膠, 成隻唔要得, 唔知6"有無咁嘅情 ...

睇你自己點收藏, 我放係櫃display既, 20年前出既星戰仲好地地, 反而入晒箱既, 就20隻先有一隻有少少溶, 不過唔嚴重.
I see
因為最近入左孩佬6" , 希望d品質再好d, 其實上信和4樓間 Hxxxx base, 你睇舊個堆仲賣梗嘅3.75就會知我講咩了
wilson3a10 發表於 8-3-2015 12:39 PM
孩記我最唔放心就係d膠, 幾年前買嘅一堆3.75" 而家溶色又溶膠, 成隻唔要得, 唔知6"有無咁嘅情 ...

孩佬唔夠十年未知, 但Toybiz果d6吋過十年都無事,
反而之前笨大d SIC同MIA有d溶,
關節用abs膠試過耐無玩, 一玩就斷:$

rrhk2013 發表於 8-3-2015 05:48 PM
孩佬唔夠十年未知, 但Toybiz果d6吋過十年都無事,
反而之前笨大d SIC同MIA有d溶,
關節用abs膠試過耐無 ...

所以要久唔久要拎出黎幫佢舒筋活血:(

全部有定價即係開訂不遠啦

哇~~~mark 45 都有埋~{:1_223:}

隻 HULK 接近1萬yen,痴線!7,8,9月大出血:70: