Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

chhnpng 發表於 2-4-2015 08:02 PM
我淨係知SHF扭兩扭D關節就鬆哂所二手冇價……

任何嘢都會有損耗架啦 XD
比起mafex啲PK QC... SHF嘅性價比嚟講算係中規中矩啦
3點幾上ami咁塞車就知多人訂野
之前訂左43今個月攞而家又訂45
好似loop緊咁
hulk限訂3隻反而咁快完訂
即係唔少人訂多過一隻

...有時未扭已經鬆鬆地...
仲有間 hlj冇人講,一次過訂晒4隻,每件貨可以 hold自人倉60日,集中運輸,出貨超快,比完運費即日處理,第二日有運單號第三日到香港同日派上門(派上門關本地派送事,呢個年代ems同順豐比完全冇競爭力),效率比ami高
笨大野(除左魂限外)都要訂?
以笨大o既生產力, d貨多到可以起樓呀!
另外, 笨大貨其中一個特點係: 好賣o既會再版,
再版, 再再版:74:

諗住炒hulk果班, 我夠胆講: 會死得好慘{:1_203:}
rrhk2013 發表於 2-4-2015 09:37 PM
另外, 笨大貨其中一個特點係: 好賣o既 ...

望就咁望,不過shf 既marvel 公仔我好似未聽過再版,好似鋼問mk6同鍋勿。。。好想追番
rrhk2013 發表於 2-4-2015 09:37 PM

你唔知香港人係乜X都可以炒到一餐架咩?
炒咪唔買好law, 唔買會死咩

我諗唔少人因為之前個疑似hb大黑影
儲定啲hulk
但是如果魂限hb,真係有先算
咁真係要對打的只有向魂限勇往直前的人
tonykhwoo 發表於 2-4-2015 07:08 PM
想問通常 CDJ平啲定係精粉/1樓平啲??

正常貨品網購會貴D, 熱賣品除外~

今晚係船仔訂咗CA, THOR & HULK!!

MK45 係其他地方訂咗, 貴過船仔幾草, 訂齊一套就算, 安心哂!!

希望出埋HULK BLUSTER, 一定入!!
GOOD~ 要訂既訂倒晒~
果D諗住唔開訂造現貨價的如意算盤打唔響~
:he:

gumng 發表於 3-4-2015 12:18 AM
今晚係船仔訂咗CA, THOR & HULK!!

MK45 係其他地方訂咗, 貴過船仔幾草, 訂齊一套就算, 安 ...

Ching mk45邊度有個訂??

真係睇下要既係咩喇

買比小朋友狂扭,我都揀孩記。替換手都唔多隻,真係想跌件都幾難。

買黎比自己閒來換下姿勢欣賞下,我就揀B記。

我都會賣舊玩具,但二手值唔值錢唔係考慮之列...  通常我買得,果一刻都諗住同佢過人世。一係盒都唔拆等放。
Mcfarlane 發表於 2-4-2015 08:16 PM
玩得多會關節鬆,孩佬冇佢咁差啊!

孩佬一樣會鬆架喎... (我有隻Spiderman鬆到呢日甩腳) 除左齒輪式比較耐操,齋靠friction既,冇得唔蝕架喎。