Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

AMIAMI 好似又有得訂返
late Jul-2015        Not in-stock        4,940 JPY        1        4,940 JPY
咁姐成唔成功?>
無神論者 發表於 2-4-2015 03:33 PM
oh... 之前都有聽過話因為licence問題, 有d會無行貨所以未必開訂
(之前隻mk42一直俾人炒起都好似係因為 ...

依家隻 Mark 42 咪一樣周街都有得賣...
早排某店特價連特典梳化$35X添咋∼
谷村桐人 發表於 2-4-2015 05:26 PM
late Jul-2015        Not in-stock        4,940 JPY        1        4,940 JPY
咁姐成唔成功?>

唉呀,我早半個鐘左右時話完左... 所以轉去 cdj。
AMIAMI開返HULK啦, 終於4隻訂齊, 外加一隻freedom
pandaz 發表於 2-4-2015 05:35 PM
唉呀,我早半個鐘左右時話完左... 所以轉去 cdj。

師兄係咪係呢個網訂http://www.1999.co.jp/eng
我係呢個網訂左隻45之後試AMIAMI 之後即刻再訂多次
全部訂晒
仲有想問下師兄有冇訂隻43
想問收到AMIAMI E-MAIL 未?
人仔貓 發表於 2-4-2015 05:34 PM

35x真係堅平,我2月o係日本退埋稅為翻港紙都372,岩岩上個禮拜我最平見過In's都賣43x

谷村桐人 發表於 2-4-2015 05:26 PM
咁姐成唔成功?>

好野∼ 晌網上訂晒佢∼:shiny:
等你D街舖hold住等一齊mark價丫拿~:he:
lkljason 發表於 2-4-2015 05:39 PM
35x真係堅平,我2月o係日本退埋稅為翻港紙都372,岩岩上個禮拜我最平見過In's都賣43x

所以都好快被D搵食既秒殺...
可能正正係In's果班...
:he:
剛走過信和一轉,兩大店舖未開訂,在ami訂了算。:78:
係咪要係ac度set左credit card 先 ?  可唔可以pre order左先 再輸入番資料  怕遲左搶貨
想問通常 CDJ平啲定係精粉/1樓平啲??
人仔貓 發表於 2-4-2015 05:34 PM

其實依家35X哩個價都唔可以叫平... 只不過係正常價
另外啱啱喺賊船訂咗老美,老雷同老醫
哩3隻都仲未截,只係截咗隻mk45
哩隻唯有自己再搞搞佢 XD
無神論者 發表於 2-4-2015 07:52 PM
其實依家35X哩個價都唔可以叫平... 只不過係正常價
另外啱啱喺賊船訂咗老美, ...

$33X唔駛等寄OK啦~
呂品器 發表於 7-3-2015 08:10 PM
如果玩過shf... 都知道跌完落地都可以繼續扭

我淨係知SHF扭兩扭D關節就鬆哂所二手冇價……
chhnpng 發表於 2-4-2015 08:02 PM
我淨係知SHF扭兩扭D關節就鬆哂所二手冇價……

玩得多會關節鬆,孩佬冇佢咁差啊!:@