Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

係幾正,爭在無Hawkeyes black widow,湊夠第一集都好喇
不管如何, 反正是一定要湊齊的了
面相仲差過 marvel legends 慳返好過~
我又OK喎,應會入晒呢四隻.
...四隻...

呢4隻...

定呢4隻...
大家唔使諗咁多,一於入晒4隻啦!:)
好明顯龍騎系例(呠大)吾會過差(mama), 實淨和上色已靚過對台(mama).{:1_203:}
其實開訂未
''???

見到迷團已經有得訂
除左hulk $600之外
其餘3隻都係$390

街舖應該會再平d?
請問迷團有無人訂過?自取定送貨?係咪全敟先比錢?
入晒5隻~~~~~~:34:
lkljason 發表於 2-4-2015 11:39 AM
請問迷團有無人訂過?自取定送貨?係咪全敟先比錢?

我之前訂過一次(shf mk42 + iron patriot)
印象中果時我訂個訂價係貴過街舖廿蚊左右
要俾唔知幾多成訂金(銀行過數), 到貨果陣會通知你取貨(不過要有定心理準備無街舖咁快)
取貨果陣再俾埋尾數
可以揀速遞送貨or去佢門市自取
無神論者 發表於 2-4-2015 11:49 AM
我之前訂過一次(shf mk42 + iron patriot)
印象中果時我訂個訂價係貴過街舖廿蚊左右
要俾唔知幾多成訂 ...

唔該曬!

toysbuddyhk.com

就係o係呢個網站訂?
lkljason 發表於 2-4-2015 11:58 AM
唔該曬!

toysbuddyhk.com

不過CHING點解唔等多幾日?
到時可以睇下街舖開訂個價先決定都唔遲:he:
無神論者 發表於 2-4-2015 12:05 PM

不過CHING點解唔等多幾日?
到時可以睇下街舖開訂個價先決定都唔遲

其實我係新手,都唔知街鋪鋪頭邊間訂會穩陣同價錢抵,有無邊間可以分享介紹下