Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

lkljason 發表於 2-4-2015 04:55 PM
請教如果o係cdj, ami或者hobby search訂野,如果同一張訂單預訂d唔同時間出既figure,係咪需要等齊至一齊寄 ...

HS你可以將張單裏嘅items分開或者將唔同嘅單合埋一齊(即係同月出嘅figure不過喺唔同日子訂,時後就合埋佢地張單跟住一齊ship).
Ami我通常都係合埋張單,好少分單.
AMIAMI又有返IM
其他Closed
leawong 發表於 3-4-2015 09:47 AM
AMIAMI又有返IM
其他Closed

thank you, placed order^^
唉......差隻hulk未訂到
Gundam6j 發表於 3-4-2015 06:13 AM
HS你可以將張單裏嘅items分開或者將唔同嘅單合埋一齊(即係同月出嘅figure不過喺 ...

明解!如果只買呢幾隻shf marvel,即係焗住每次單隻計,請問一盒shf大約運費係幾多?
賊船請問今日仲有冇SHF既CA同45訂呢?如有想晏小小落去訂
孤扭青口不開訂嗎?
CA同Thor都有返

不過Hulk都係Close左

Luke skywalker都係
Follower 發表於 3-4-2015 12:38 AM
Ching mk45邊度有個訂??

"現在想點" 一樓!!
neoneo 發表於 3-4-2015 04:10 PM
孤扭青口不開訂嗎?

孤仔可能觀望緊形勢!等某舖開訂及CUT訂先開!
蒸粉同期8月貨剛開訂,但沒有開訂他們,可能等D ViP訂完,還有貨先開訂給D散訂客
谷村桐人 發表於 2-4-2015 05:38 PM
師兄係咪係呢個網訂http://www.1999.co.jp/eng
我係呢個網訂左隻45之後試AMIAMI 之後即刻再訂多次
全部 ...

不好意思,剛剛才上來,遲了覆你。
我去 "CD日本" 訂,我志在有貨,早買早享受。貴少少都算...過左我數,四百有找... 應該實有貨呱...
lkljason 發表於 3-4-2015 03:48 PM
明解!如果只買呢幾隻shf marvel,即係焗住每次單隻計,請問一盒shf大約運費係幾多?

假設一盒Shf重200~300g再加送貨個盒重200~400g,大約400~700g.
根據個表論EMS大約US$9.2~$11.6,SAL$4~5.4.
http://www.1999.co.jp/ems.asp
Gundam6j 發表於 3-4-2015 11:05 PM
假設一盒Shf重200~300g再加送貨個盒重200~400g,大約400~700g.
根據個表論EMS大約US$9.2~$11.6,SAL$4~5.4 ...

唔該曬!睇黎都要預80-90蚊運費!
今日去賊船諗住訂shf ca,點知得返thor 同hulk訂炸

akiba showroom