Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

好唔明點解咁都有得炒,如果炒起,我俾多D入HT好過啦!
我記我mk-42我係去精口口口訂的, 個時4魚都唔駛就連埋張sofa, 希望今次佢都會有得訂
唉...當年我要現貨食左個高價入一套...依家大平賣
Follower 發表於 8-4-2015 01:20 PM
唉...當年我要現貨食左個高價入一套...依家大平賣

依家個價只係叫正常
唔可以叫平...
neoneo 發表於 8-4-2015 08:28 AM
好唔明點解咁都有得炒,如果炒起,我俾多D入HT好過啦!

至起碼隻 Mark 45 同 Thor 到呢刻晌日網仲有得訂(連運費$3XX)...
憑乜炒......
人仔貓 發表於 8-4-2015 01:52 PM
至起碼隻 Mark 45 同 Thor 到呢刻晌日網仲有得訂(連運費$3XX)...
憑乜炒......

好難講, 始終距離出果日仲有一段日子
到時乜網都截晒訂... 無訂果d... 唯有講句自求多福
你訂既咪當係買個保險, 但求心安
如果無炒既, 最多貴過街幾十
但係無訂又俾人炒起既話... 隨時要幾百上落...:78:
憑乜炒......

而家玩具市場真係好古怪,多左好多抄賣玩具既人,令到成個玩具市場起曬價!
憑乜炒......

連運費應該唔止3xx吓
我amiami訂的
brian_ctw 發表於 8-4-2015 02:47 PM
而家玩具市場真係好古怪,多左好多抄賣玩具既人,令到成個玩具市場起曬價!

說的沒錯~  玩家來來去去都係果個數量,
件貨hit高左既需求其實全部晌晒班"從中進一步取利"既人度...
rico2594 發表於 8-4-2015 03:17 PM
連運費應該唔止3xx吓
我amiami訂的

當逐件運及可選擇最貴既運費:
499Xyen+110Xyen(EMS)=609Xyen x 0.065(匯率) = HK$39X

若集運及用SAL更加唔駛~
人仔貓 發表於 8-4-2015 03:27 PM
說的沒錯~  玩家來來去去都係果個數量,
件貨hit高左既需求其實全部晌晒班"從中進一步取利"既人度...

從中進一步取利既人係其一

商舖狂加租先係最大原凶,好似現點加租後已開始多左吉舖,其餘為左比租為有加價:unhappy:
隻45好似體型更加流線~~~~~~{:1_236:}
人仔貓 發表於 8-4-2015 03:41 PM
當逐件運及可選擇最貴既運費:
499Xyen+110Xyen(EMS)=609Xyen x 0.065(匯率) = HK$39X

望就望到時yen仲係0.06x就好:o
rico2594 發表於 9-4-2015 12:26 AM
望就望到時yen仲係0.06x就好

你認為啲net shop會寄貨果時先收你錢咁好人?:78:
無神論者 發表於 9-4-2015 02:11 AM
你認為啲net shop會寄貨果時先收你錢咁好人?

咁網購如AmiAmi等又好似真係到件貨出果時先記賬~
不過就冇聽倒消息話日圓會點大升...