Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 現今玩具店售賣服務

前言不對後語, 俾3盒你目測.
返到去又話盒角鄒到就快爛
隔住雪梨紙都睇唔到
請重作
唔知有無記錯有鋪頭曾經貼過一張紙 直角免問咁上下嘅
我反而唔多注重盒,角有少少問題唔會太介意,最緊要齊件!{:1_223:}
我都是覺得玩玩具最重要是玩得開心!
感受件玩具帶比你的驚喜同快樂!
個盒除咗運送同靚之外其實真係冇乜用!
樓主已潛水{:2_326:}
其實我知道孤仔有一班打手長期喺呢度打野, 我亦唔知點解出POST講現實情況會比人話打手, Whatever, 人 ...
Qogo 發表於 17-6-2014 01:44 PM

老實說,小弟成日都同D熟店要爛盒的玩具,只說明有事有得換就可以了。
D店員仲好好對我呢。重貨品不重盒才是玩家。

孤主一向好到冇朋友,樓主的個別不快經驗,只可為你嘆氣一下。

至於樓主的打手味,就因你一句「其實我知道孤仔有一班打手長期在呢度打」,變得更濃了 :78:
但我不會因為爛盒而人地唔換就話人黑店囉
yugi 發表於 17-6-2014 02:14 PM

一語道破了! :78:
真係好濃,
我直頭覺得係孤仔請打手o黎曲線讚自己。
Garycharm 發表於 18-6-2014 09:47 PM

After reading all post....I think your point makes most sense!!
We all have been used as part of their advertising!!! XDD

回復 40# Rex2209

雪梨紙可以包過噶姐..一般如果外盒爛 雪梨紙八角尖尖 肯定系包過 掩人耳目
唔知你唔好彩定我好彩, 今批金毛第一日出, 我就喺1扭買, 我就係俾咗錢後就打開check.