Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 唔知買唔買好?GX59 !

GX59?
[color=#9999唔轉99]simpsons 發表於 5-6-2014 08:28 PM

是!金毛獅王!我今天已收貨(我是訂亞版)!不過蒸粉不把這批國內貨算為亞版!早昨日問我轉唔轉,最後轉了!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
13魚半又有幾多C兄會入多隻:he:
難怪 蒸粉 寫"CHINA VERSION"
mythsgod 發表於 5-6-2014 08:47 PM

不過D貨如是孤仔的,一定把它當亞版派給亞版訂客!
13魚半又有幾多C兄會入多隻
simpsons 發表於 5-6-2014 08:57 PM

起碼11xx先考慮啊!:he:
起碼11xx先考慮啊!
tolete 發表於 5-6-2014 10:04 PM

起碼1百先考慮
頭像被屏蔽
唔入幾平都唔入

因為無情意結
$1450!!!亞版!.............................................
$1450!!!亞版!.............................................
冬暖夏涼小恐龍 發表於 6-6-2014 12:13 AM

行版都一早14鱼半了:shy:
本身我細細個係睇謝遜大既, 亦都由細到老 (4 張野) 都好渴望擁有隻獅王合金, 但係........呢隻既靈魂獅子實在同我所期望差太遠, 真係完全淋熄左我團火.....所以真係有愛幾錢都會入, 好似我咁無左愛就算平極都的唔起心肝去入貨.......
朋友仔, 有平貨仲有得考慮吓嘅....不過~
1. 因為唔靚仔依家唔買....咁咪等SR合金版囉~ 呢日一定會嚟, 睇你有無命等啫!
2. 十五十六緊依家唔買....咁第時無貨咪可以日日燒笨大數簿媽佢"點解唔搞無限生產穩定貨源同售價, 笨大正奸商!"
3. K半都嫌貴依家唔買....咁第時無貨咪可以日日燒街鋪數簿媽佢哋炒貴晒啲貨等你無得買!
4. 屋企無地方依家唔買....咁第時換咗樓至算囉!
    a. 既然有錢可換大屋, 食炒價又算咩?
    b. 既然無錢要租劏房, 仲玩咩玩具? 搞掂三餐至講啦!
    c. 既然入土為安, 呢隻有鐵化唔到! 不如早啲寫定遺言叫後人留啲帛金叫衣紙鋪訂隻紙紥嘅拎落下便玩!
頭像被屏蔽
已訂孤仔亞版,仲未收到電話,有師兄攞貨未?