Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 唔知買唔買好?GX59 !

Gx-39 ,1.92磅
六神 發表於 31-5-2014 01:07 PM

Gx-39 天威勇士 1.92磅?那就870g左右。。。。。比想象中輕啊!還以為三隻機械人合在一起會很重。

Gx-63 Frankie將軍是第二重??哇!那起碼重1.1kg以上啊!!
依家15漁價入到都仲要唸???
一陣賣哂又轉返炒價又出post問:
GX59幾時再版??
麵包超人 發表於 31-5-2014 05:50 AM

師兄講得乜錯,當年一出就18xx,所以15xx價位都算ok啦!
現時市價真係抵玩,加上佢係出名的機械人,勇者王都效法佢心口有隻獅頭向佢致敬,可見佢影響力。
三木白花子 發表於 31-5-2014 04:24 AM

我雖然童年時冇睇過呢套卡通,但與師兄所講,佢係出名既機械人所以入左!{:1_208:}:73:
系啦,2010聽说行版都15鱼, 現在加9草,其實個價變相減了一两成啦
...
bin 發表於 31-5-2014 10:14 PM

普通相機, 夠光都可以影得靚
其實買唔買都係睇個人考慮因素一而定 1.有童年時的回憶,2.變形結構,3.和各師兄對該玩具的口碑等等....三個考慮都會有! 我就覺得童年因素考慮行先:!
其實買唔買都係睇個人考慮因素一而定 1.有童年時的回憶,2.變形結構,3.和各師兄對該玩具的口碑等等....三個考 ...
micsung 發表於 1-6-2014 07:49 PM

我都同意ching 說法. 有童年回憶才有感覺, 當然亦有師兄有其它原因玩{:1_223:}
普通相機, 夠光都可以影得靚
mushroom 發表於 1-6-2014 07:00 PM

一般相機影吾清啊!:no:
Gx-39 天威勇士 1.92磅?那就870g左右。。。。。比想象中輕啊!還以為三隻機械人合在一起會很重。 ...
gazza1211 發表於 1-6-2014 02:42 AM

你會唔會買gx63,好野黎,好好玩。
你會唔會買gx63,好野黎,好好玩。
六神 發表於 2-6-2014 01:05 AM

應該唔會買啦。。。。。。因為我重來唔睇唔買One Piece的動漫嘢。
買啦,真係唔錯。

http://toysdaily.com/discuz/view ... 9543&highlight=

quote]應該唔會買啦。。。。。。因為我重來唔睇唔買One Piece的動漫嘢。
gazza1211 發表於 2-6-2014 01:39 AM [/quote]
金毛獅王今日6月2日正常價錢$!%%)日版入手,說來奇怪,我入完之後既玩物都會有大貨返,D等最低價既C兄可以博一博繼續等,反正我入了...:34:
15魚加5蟹都算ok吖,呢d人氣合金,都唔會跌好多比你。

尋日去信鵝,孤仔都冇貨了。
我都同意ching 說法. 有童年回憶才有感覺, 當然亦有師兄有其它原因玩
bin 發表於 1-6-2014 11:47 PM

童年回憶都有2種

一種係睇卡通, 另一種係睇到其他小朋友玩超合金。
童年回憶都有2種

一種係睇卡通, 另一種係睇到其他小朋友玩超合金。
mushroom 發表於 3-6-2014 07:47 AM

又係, 以前見人玩太空保衛者超合金, 我都好羨慕, 但最近再出, 我都對部卡通無印象, 無買到!:75:
IN'S PT仲有冇貨呢?