Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 唔知買唔買好?GX59 !

冇錢咪買一隻囉, 咁簡單都要諗?? 有錢就更加唔使諗啦!! 唔使下下買兩隻一隻愛嚟儲一隻愛嚟玩嘅... 如果係咁租倉都唔掂啦...
我當年我電視都無{:1_224:}印象好似睇過下書同有貼紙只係有買過合可以合體模型但已經好正:shy:當年只係到玩具鋪見到大大盒嘅合金同唔識合體嘅合金真係好想買,嘓時窮到食都唔食走去買玩具玩,玩具吸引力真係好大,到佢出合金魂真係掙紮左好耐先買佢,原因係呢份童年回憶埋藏心底好定買番佢細個時得唔到嘅願望,最後我都係買左嘅,因為有d野錯過左唔係好多第二次機會!買返去都玩成個幾月先入盒,依家都不時望下合野都好開心架!死!唔覺打左咁多字
有錢就買,無就唔買.
如果係買童年回憶既話.....買舊版popy超合金先啱
just get one box, is ok.. is just a one time deal, right?{:1_208:}
我今日都入左啦,好高興!{:1_208:}:handshake:
值得買啊!! {:1_223:}:shiny:
老闆太多啦,:38:
有愛就唔使稔,除非你真係爭果一千幾佰用來開飯=-=.....,第一版時佢一開訂$1780我稔都冇稔就即訂,就算現在再版$1500都唔覺自己蝕左^^, 反而真心想佢再落下價,破$1300就買多隻粗玩@@
我第一水買都一路發x0
我是台灣人,台灣當年沒播這部卡通,不過長大了些才看過店頭擺放的DX版的外包裝,到現在才買到。。。所以,我買了二盒。
童年回憶,值得擁有!

JK
童年回憶,值得擁有!

JK
jk5 發表於 26-5-2014 12:17 PM

相片好正
千其唔好買, 留番比我買 :p
買啦買啦....每人買兩盒{:3_133:}