Toysdaily 玩具日報

查看: 51433|回復: 167

金毛-跳硬???

收到熟店通知,問我要唔要金毛,我話唔要lu,之後多口問句,是否有貨,老細話代理今次應派足貨,最快可能今日下午到貨,所以好大鑊。

如果今次又好似ex白羊咁,真的很大鑊。

訂左貨的brother,真的唔知攞貨好?定睇定D才取好?
訂左,照攞:64::64:

又係呢啲 POST......
幾時玩玩具變到好似炒股票上落咁。
搞到新LINE變左 IPO(新股發行),BANDAI 、Y拍變左港交所...再版變左配售新股:*

好想要既,你二千蚊買都滿足。
唔想要既,你千二蚊買都唔滿意。
咁又唔好咁講,總之唔好下下一出又買唔到訂個d價位,我都收貨。講真,有邊隻唔係個個話一定買,出左又浸到阿媽唔認得?越比人睇好,越瓜得快!
redfish 發表於 21-5-2014 03:50 PM

所以亞寶邊有得抖?:sad:

基金廣告都有講"過去的績效不代表未來", 我敢講, 就算GX-34 Gunbuster再販, 一多貨結果都係一樣.
大唔大鑊關我__事...

呢隻大部份都係老餅想買黎回憶會特別有性趣, 但真係好想買既一早買咗第一水, 第一水冇買既應該係唔會高追既一批人, 即係唔買都冇所謂. 水唔水浸, 就好睇啲舖佢地開咩價.
收到熟店通知,問我要唔要金毛,我話唔要lu,之後多口問句,是否有貨,老細話代理今次應派足貨,最快可能今 ...
步京暈 發表於 21-5-2014 03:40 PM

咩         價?     

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
13魚上下我覺得訂價合理於是就訂了,街價多少真系一D都唔mind,因為玩具只有愛不愛沒有值不值。
你同一個唔玩玩具的人講:我成千蚊買個公仔!人地只會笑你傻仔。
原來精粉都有得訂,都出啦,仲有?好少何喎
千零蚊買多隻, 一隻DISPLAY合体, 一隻分体, 反正第一隻腳有甩油:49:
其實可以跌得幾多呢?仟三好未?合金魂呢 d 貨根本唔憂賣,仲要這些人氣角色,跳得梗要咪收埋第日賣好了,你今日去揾隻宇宙大帝睇下咩價。
其實可以跌得幾多呢?仟三好未?合金魂呢 d 貨根本唔憂賣,仲要這些人氣角色,跳得梗要咪收埋第日賣好了,你今日去揾隻宇宙大帝睇下咩價.
hk小文 發表於 21-5-2014 04:57 PM

GX-31V V型和GX-43大武士先係好例子, 兩隻都曾經插到死一死, 低處未算低.