Toysdaily 玩具日報

金毛-跳硬???

回復 75# yugi

明白了,師兄:64:
小道消息Bandai嘅金毛lisence已經到期,所以嗱嗱淋復刻,日本係做萬六鬆啲yen, 不過未計運費,計埋同香港差不多,如果諗住有下調等下,呢啲都係個人自由黎嘅,可能聽日真係千二三呢?who knows? 我就費事煩15魚入手多隻可以display合體同分體! 買玩具唔會次次你贏,就算輸一次半次玩得開心咪得law.
睇完樓主個POST 我笑了, 跳價咪跳價LAW, 有幾大獲 ??
其實成日咁辛苦想係玩具度慳一百幾十, 不如專心係你既工作上, 你會更有錢
睇完樓主個POST 我笑了, 跳價咪跳價LAW, 有幾大獲 ??
其實成日咁辛苦想係玩具度慳一百幾十, 不如專心係你既 ...
samsung 發表於 22-5-2014 10:46 PM

ching 又講得對! 努力賺錢:D
但有些等跌價ching, 可能大多對這隻野不是必買不可才等啦!:o
如好想買就一早訂了, 我也一早訂了,不理乜價了
X 2

............................................................................... ...
Garycharm 發表於 22-5-2014 09:45 PM

我1630訂咗, 不過冇法啦!第一水冇入,訂又遲咗!
雖然見到$1550有d 萄葡,,,,不過好過到時升返2-3K又後悔
小道消息Bandai嘅金毛lisence已經到期,所以嗱嗱淋復刻,日本係做萬六鬆啲yen, 不 ...
AK30 發表於 22-5-2014 10:13 PM

唔怪得今次啲人話有好多貨啦....
點解有師兄等平D先入,又有其他師兄出來叫其他人唔好等,好似唔買會走寶。不喜勿打頭。
AYXXX 發表於 22-5-2014 09:42 PM

因為有d人係做生意的。
我1630訂咗, 不過冇法啦!第一水冇入,訂又遲咗!
雖然見到$1550有d 萄葡,,,,不過好過到時升返 ...
hongwohse 發表於 22-5-2014 11:04 PM

咁又係, 如果好鍾意, 小小價就先買啦, 早玩開心啊{:1_214:}
其實成日咁辛苦想係玩具度慳一百幾十, 不如專心係你既 ...
samsung 發表於 22-5-2014 10:46 PM

原來我的文字,可令人笑,都幾好吖,希望不是恥笑啦。
我再睇多次,真的睇不到,我怎㨾教人係玩具度,慳一百幾十。
至於大鑊,是想講,ex白羊,因可能某些因數,比人狂劈價,感到驚呀同可惜,驚呀是原來一件產,可以幾日內,由訂價到現在街價,跌了差不多30%。
可惜是,我係聖衣fans,見到一隻出得不錯的產品,現在變成了死貨般,一出即死。
如金毛都是這樣,更感無奈。
回復 82# 百龍天舞

師兄,我估依都唔少。(妄想症中){:1_214:}
因為有d人係做生意的。
百龍天舞 發表於 22-5-2014 11:08 PM

做生意果d 反而唔係問題,最悶係TD 有幾個千年煩膠。
今次一定要買的!
每一次都有人話等再版,再版左又話貴,又等下調,唔下調上升又話人炒,跟著又話等再版.....下一次再版左又再話貴喇......究竟幾時先買到post上黎同大家分享下玩玩具嘅喜悅呢?
希望做生意既人可以分享下情報....例如現在最新價錢 , 購買情況等等{:3_137:}
希望做生意既人可以分享下情報....例如現在最新價錢 , 購買情況等等
paul75 發表於 23-5-2014 06:00

好主意......:71: