Toysdaily 玩具日報

金毛-跳硬???

[quote]一扭話金毛剛剛好派夠貨,無現貨。

青口就有幾盒擺嚟賣,义五xx
catcat 發表於 22-5-2014 01:56 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7253749&ptid=224155][img]

一扭成日都係咁,HOT少少ITEM就用呢招,扮搶手,玩制造混亂...講真你又唔係限定,點會人地訂幾多你就入幾多? (宜家限定都會入多左啦)
[quote]一扭話金毛剛剛好派夠貨,無現貨。

catcat 發表於 22- ...
宇宙之王者 發表於 22-5-2014 03:06 PM

其實唔可以咁講既...
好似前排隻BLACK RX人+車都係HOT,一樣有現貨...
金毛遲D應該有現貨,但依家話冇,主要係盒野咁大盒...
當然要照顧左班訂客先啦,地方又唔係大,擺得幾多盒出黎...
一扭話金毛剛剛好派夠貨,無現貨。

catcat 發表於 22-5-2014 01:56 PM

有現貨喎, 我行過見有人問有冇貨, 仲開埋check, 1牛5魚5蟹
灣仔社團做壹吳世發
復李,叉五唔洗,有興趣可打去留貨。
都係貴... 一於再等.....:43:
星期六仲有日版返, 咁多箱貨, 到時睇下有冇平O野執
洗唔洗咁可憐!依家15漁仲要等插!
一年前仲係三金牛咁未要同佢絕響??
咁大個男人買dream toys 都要計到盡真活該!!
啱啱喺 MK 攞仲見到人等開箱 o添!

啱價入, 唔啱咪等! 好平常!
在下今次係第二隻齋儲! 今日入一牛吾娛吾!
第一隻日版咪又差唔多!

一隻玩一隻做 spare 都唔知幾 happy! 至緊要自己 enjoy!
1550入咗, 懶得行黎行去時間都晒咗. 冇上次啲炒價咁貴就算.
咁大個男人買dream toys 都要計到 ...
麵包超人 發表於 22-5-2014 08:14 PM

師兄講得啱!正價時又唔買。到升時又唉唉聲
點解有師兄等平D先入,又有其他師兄出來叫其他人唔好等,好似唔買會走寶。不喜勿打頭。
咁大個男人買dream toys 都要計到盡真係活該 ...
麵包超人 發表於 22-5-2014 08:14 PM

X 2

..................................................................................................................................
每人價值觀同負擔能力唔同啫,我就拎埋理佢跌到死,無謂為兩三舊水心掛掛:43:
點解有師兄等平D先入,又有其他師兄出來叫其他人唔好等,好似唔買會走寶。不喜勿打頭。
AYXXX 發表於 22-5-2014 09:42 PM

因為果D人插極都話要再插,接著升翻又係咁開POST問邊度有平, 主要其他人唔想又睇到呢班人洗版問