Toysdaily 玩具日報

其實頑仔有時都幾串, 同埋扮曬有誠信 [頑仔打黎叫我拿MP 16]

方丈事件睇到佢地真係好得閒GA,特別出來串人時
yugi 發表於 18-5-2014 10:38 PM

講得好,以果兩位少爺既性格,係會得閒就暗串人幾野架
樓主請明白,頑仔最睇重既生意,係BEARBRICK,低MOQ而高GP。
之後先到日版貨同魂SHOP,老變更係搭單野,所以佢肯定唔方好招呼啦。
建議樓主俾貴幾草去對面HB買好過
做生意最緊要係誠信

HB無MP 16, 唔係我老早去左買, 我先前見頑仔佢有MP 12T 我都轉登幫HB買, 點知HB原來有折平D
頭像被屏蔽
如果不嫌QC差一點, 反狗城 傑X版 音波 套裝包含了 MP-15/16, 也只是 14魚, 仍然有貨
mythsgod 發表於 18-5-2014 11:20 PM

師兄,而家斗斗城賣 12 魚 only。
頭像被屏蔽
當我入坑時, 已發現頑仔不便宜了.
這詞源自 XX年前一套 周星星 的電影"食X" , 撻成一塊 的 達哥 飾演 廚藝學院的"方丈" , 某次 周星 ...
mythsgod 發表於 17-5-2014 03:01 PM

原來如此,謝謝解答
呢期佢冇乜響日本埽平貨? 垃圾就鬼咁多...
佢唔會呢到出聲 但會向自己fb講
rider_black 發表於 20-5-2014 10:31 AM

佢呢度有個"艾巴布"的acc的:x
AK30 發表於 20-5-2014 10:33 AM

有,神話皇座海皇四條魚(黃頭髮),尋日已完賣。其他乏善可陳。反而係咁 sell 佢啲 BLYTHE 同 BEARBRICK
AK30 發表於 20-5-2014 10:33 AM

前一排好興凌晨放拍賣, 唔知佢的目標顧客係咩人:67:
前一排好興凌晨放拍賣, 唔知佢的目標顧客係咩人
yugi 發表於 20-5-2014 10:45 AM

凌晨放拍賣係睇巴塞順便者。咩叫大家陪佢地捱夜{:1_234:}
回復 73# mudwk
佢同樓下上獲嘈完靜到依家, 睇下人地國寶呢期幾積極,