Toysdaily 玩具日報

其實頑仔有時都幾串, 同埋扮曬有誠信 [頑仔打黎叫我拿MP 16]

我唔明,人地係yahoo set左rules,
你達唔到要求,咁咪要walk in,
咁你walk in就保證唔到一定有架啦,
留左電話無覆就真是唔岩,但成件事佢錯唔哂

其次,9:00開賣人地都有禮貌回左你,
如果因為你8:45到就賣比你先,
咁對9點來果班又公平咩???
到時9點果班又上來開post
:help:

對,好毒,欠mp 14想買
下個月去日本碰碰運氣:43:
個問題係佢叫我落去買,但無貨比我,

我二月問到now

同埋九點果次,係我有禮貌問佢,唔係佢有禮貌答我
九點果次,其實係一早七點早上book左,佢按排晚上九點拿,佢巳confirm 左晚上九點拿,我興係因為佢堅持九點先比拿,好有原則,而呢個原則令我諗起佢無賣到mp 16比我

如果拍賣有人問我有冇雪梨紙我都會吾客氣回佢幾句...{:1_214:}
準時開賣呢單野,我自己都親身試過,又係夜晚9點,當時鋪外一個人都無,

試問,唔賣,最後9點準時先有職員推9點賣既貨進鋪面;

我咁睇,雖然我自己都等左好耐又趕時間交人,但事後諗,佢都好難做,先例一開就好難管理

有d師兄拎左著數又會忍唔住上黎講下咁,況且你留貨時已經代表你接受佢既offer

都係你情我願
做人有原則ok,但講一套,做一套就火都黎,
應承左人又無再理人:unhappy:
我唔明,人地係yahoo set左rules,
你達唔到要求,咁咪要walk in,
咁你walk in就保證唔到一定有架啦,
留左電話無覆就真是唔岩,但成件事佢錯唔哂

其次,9:00開賣人地都有禮貌回左你,
如果因為你8:45到就賣比你先,
咁對9點來果班又公平咩???
到時9點果班又上來開post                           
Code 發表於 17-5-2014 12:15 PM

十分非常認同... 真係無野補充...
如果拍賣有人問我有冇雪梨紙我都會吾客氣回佢幾句...
takeshi 發表於 17-5-2014 12:51 PM

又係十分認同...

正路一盒玩具咪係玩具->吸塑->包裝盒囉
全新玩具咪有齊呢幾樣野囉

雪梨紙... 紙皮箱... 運貨用架 JA 大佬 !
而家 D 人有病到
D 限定品要連埋啡盒未開先叫全新... 人地盒面寫明啡盒係 FOR 運輸用架大佬 !
其實咩叫方丈??
頭像被屏蔽

你要平,就要忍,自己又唔憤氣要係度唱,好小家,
你兜口兜面小,我就話你勁喇 ~
講多次,本身玩具係拿曬籌,九點去係拿,唔係9點去到先到先得,

十分非常認同... 真係無野補充...
玩具 發表於 17-5-2014 02:19 PM
佢係平,
我係覺得間野扮曬有誠信呢下谷鬼氣,

我可以話小家,我無所謂,反正我唔係第一個小佢,

至於去到果間野小佢無意思,

你要平,就要忍,自己又唔憤氣要係度唱,好小家,
你兜口兜面小,我就話你勁喇 ~
transfarmer 發表於 17-5-2014 04:46 PM