Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[Hot Toys] Hot toys MMS244 The Amazing Spider-man 2 Spider man!

希望今次唔駛等一年
hinchor 發表於 16-4-2014 05:24 PM

Staff話第4季派貨
若果今年動漫3寶佢出有頭雕+消房帽的話,大家又點睇?
EdBat 發表於 16-4-2014 05:34 PM

頭雕俾唔俾都算啦,有滑板同消防帽我即刻去訂返隻,否則仲係優先考慮MAFEX
戰損加頭雕加帽!!!!!
:D好野無頭雕,等第三集
頭像被屏蔽
好唔鐘意呢d地台
又大又無特別
好似P仔果類異型地台最好
又好睇又細又實用
1390,求其到呢,,,,那有甘多傻仔
慢慢等老虎一千至入
manka 發表於 16-4-2014 08:21 PM

話不能這樣說,你俾唔起錢就話d俾左錢的係傻仔,到時如果出貨,個價又俾人炒起唔通人地又話你之前唔訂正傻仔咩?!鍾意咪訂囉,差果一百幾十無人好似你咁好似差左一萬幾千咁囉,好似你咁又想玩又要平,到時真係炒起左咪睇住人玩囉,講真千幾蚊買得件玩具玩都唔會係窮人啦,我自己就覺得玩玩具果d係多餘錢黎,鍾意又覺得值咪買,唔鍾意你送俾我我都要諗諗,並不會因為你平左三幾舊我會鍾意返去後追,sorry 講多左,忽然有感而發......
上一隻有頭雕都死貨成咁, 各位自便.....
呢度有冇vip既師兄可以幫幫手訂vip gift{:1_198:}
失敗的人唔等蟹等咩?又唔使比佢宅住啲訂成年幾{:1_197:}

佢令我諗起Medicom spiderman 3 隻spiderman:38:
話不能這樣說,你俾唔起錢就話d俾左錢的係傻仔,到時如果出貨,個價又俾人炒起唔通人地又話你之前唔訂正傻 ...
emilykls 發表於 16-4-2014 08:50 PM
非常同意.................
回復 97# emilykls

不能同意更多{:1_222:}
頭像被屏蔽
舊asm + 頭雕=$1230
新asm + 書包+ 頸巾+冷帽+羽絨背心+大聲公+190蚊爛鬼stand 先$1390
HT呢D主角類頭雕多數都出事,有冇都無所謂
有多D配件對我呢D玩開自組既真係抵。{:1_208:}